Κλάντον: «Τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

Κλάντον: «Τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

Κλάντον: «Τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

Ο Κιθ Κλάντον αναμένεται αύριο (16/3) στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, με τον Αμερικανό να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του.    

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ λέγοντας αρχικά τα εξής: «Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίζει. Έχω ακούσει πολλά μεγάλα πράγματα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω».

Όσο για την ετοιμότητά του είπε: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω αμέσως τη νέα μου ομάδα. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, αλλά έχω αγωνιστεί σε ομάδες και με παίκτης υψηλού επιπέδου, τόσο στο κολέγιο, όσο και επαγγελματικά και τα πήγα καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίζει. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους νέους μου συμπαίκτες, έχω όμως ακούει για αρκετούς από αυτούς και ανυπομονώ να βρεθώ και να παίξω μαζί τους».

 

 

Best of internet