ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Θα συναντήσει Μπερτομέου ο Λάσκαρης...

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης (16/03) και με αφορμή την επίσκεψη του στην Αθήνα, θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Λάσκαρη.

Θα συναντήσει Μπερτομέου ο Λάσκαρης...

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης και το... αφεντικό της Euroleague θα τα πουν εντός της ημέρας (15/03), με τον Τζόρντι Μπερτομέου να παίρνει την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το μέλλον των διοργανώσεων και την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας σε αυτές.

Θυμίζουμε πως, η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την προσεχή Τετάρτη (16/03) κι εκτός από τον ισχυρό άνδρα της διοργάνωσης, θα μιλήσουν ακόμα ο Άνταμ Κέλι, ααντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και εμπορικής ανάπτυξης της IMG, της εταιρείας με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία ο συνεταιρισμός, αυξάνοντας κατά πολύ τα έσοδά του τα επόμενα χρόνια, όπως κι ο γενικός διευθυντής της Sportingbet.gr, Ιωάννης Καποδίστριας.

Ο κ. Μπερτομεου αναμένεται να αναφερθεί στα τρέχοντα θεματα, που αφορούν το μέλλον του ευρωπαϊκού μπασκετ, καθως και το Format της Euroleague και του Eurocup για τη σεζον 2016-17! Ακόμα, στη συνέντευξη Τύπου, όπου η Sportingbet.gr θα παρουσιάσει τη νέα της καμπάνια κατά της βίας, θα παρευρεθούν ο Ντάνιελ Χάκετ από πλευράς Ολυμπιακού κι ο Μαρκέζ Χέινς από την πλευρά του Παναθηναϊκού.