Σερέλης: «Η πιο σημαντική μας νίκη»

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 79-67

Σερέλης: «Η πιο σημαντική μας νίκη»

Σερέλης: «Η πιο σημαντική μας νίκη»

Ο Χρήστος Σερέλης χαρακτήρισε τη νίκη απέναντι στον Αρκαδικό ως την πιο σημαντική κι ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν. 

Ο τεχνικός του Λαυρίου ανέφερε για τη νίκη επί του Αρκαδικού: «Καλησπέρα σήμερα πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, την πιο σημαντική μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ ο Κρούμπαλι με πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αντίστοιχα καλάθια στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στην ουσία στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καταπληκτική άμυνα παίξαμε την άμυνα που έπρεπε να παίξουμε και παίξαμε σε πάρα πολλά παιχνίδια. Δεχθήκαμε στα 27 λεπτά νομίζω 19 πόντους και χτίσαμε μία διαφορά η οποία ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα και για το αποτέλεσμα του αγώνα, το οποίο αποτέλεσμα μας δίνει την δυνατότητα και σε ισοβαθμία όπως ξέρετε με τον Αρκαδικό να είμαστε από πάνω αφού καλύψαμε την διαφορά των 8 πόντων.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες που κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, υπήρχε άγχος όλη την εβδομάδα αυτή τελικά το διαχειριστήκανε με σωστό τρόπο, όλους τους παίχτες και αυτούς που παίξανε και αυτούς είναι εκτός δωδεκάδας γιατί ήμαστε πάρα πολλοί στην προπόνηση και βοηθάνε πάρα πολύ τα υπόλοιπα παιδιά, να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση είναι κοντά μας και όταν δεν παίζουμε καλά και όταν δεν έχουμε καλό ρυθμό μας βοηθάει. Σπάνια πραγματικά στα γήπεδα βλέπεις τέτοιες ατμόσφαιρες στην Ελλάδα να μην υπάρχει καθόλου γκρίνια όταν η ομάδα δεν έχει ρυθμό. Φυσικά να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου όλους διότι κάναμε μία καλή προετοιμασία και κερδίσαμε το παιχνίδι θα έλεγα σχετικά εύκολα στο τέλος παρόλο το άγχος που φαινότανε ότι υπήρχε σαν παιχνίδι φαινόταν ότι το είχαμε καθαρίσει.

Δεν έχουμε τελειώσει όμως δεν έχουμε μείνει στην κατηγορία χρειαζόμαστε ακόμα και άλλες νίκες, όλα εξαρτώνται από εμάς, εμείς αν συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια τα λίγα που έχουν απομείνει με τον ίδιο ρυθμό τον ίδιο στόχο θα καταφέρουμε τον στόχο μας είμαστε πολύ κοντά αλλά πάντα ο στόχος επιτυγχάνεται όταν βαθμολογικά πλέον δεν θα σε ενδιαφέρει αν θα χάσεις αν θα κερδίσεις. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει και έχουμε παιχνίδια να κερδίσουμε και ελπίζω στην συνέχεια να πάρουμε και τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε για μείνουμε στην κατηγορία».

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη μας στο Νεκτάριο που έφυγε γρήγορα από κοντά μας άδικα και πρόωρα ήταν φίλος της ομάδας μας παρακολουθούσε μας εμψύχωνε όλα αυτά τα χρόνια από τις τοπικές κατηγορίες και πρώην αθλητής του Συλλόγου, ήταν κρίμα αυτό που έγινε. Όσο για εμάς κάνοντας μια ανασκόπηση όλης της σεζόν θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ άδικο να φτάσει η σαιζόν η δικιά μας να κρίνεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό από το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει μία ή δύο νίκες ακόμα και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Καλώς ή κακώς φτάσαμε ήτανε λίγο περίεργο κανείς δεν ήξερε πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα μας σε αυτή την κατάσταση στο παιχνίδι χωρίς αύριο ουσιαστικά όπως ήταν και ο Αρκαδικός βέβαια, βγάλαμε πάθος, βγάλαμε ενέργεια θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι και τελικά δώσαμε τον ρυθμό που θέλαμε ξεκινώντας πάντα από την άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την μεγάλη νίκη καθώς και την διαφορά που ήταν δευτερεύον ή και τριτεύον ως στόχος της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να πάρουμε στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια τις νίκες που θα μπορέσουμε και αυτό όπου μας βγάλει».   

Best of internet