Ντόελμαν: «Ήταν καθαρά θέμα πίστης»

Gazzetta team
Ντόελμαν: «Ήταν καθαρά θέμα πίστης»
Στην πίστη για την ανατροπή που έδειξε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, στάθηκε ο πρωταγωνιστής της δραματικής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ, Τζάστιν Ντόελμαν.

Ο Τζάστιν Ντόελμαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς με τους πέντε συνεχόμενους πόντους του και το νικητήριο καλάθι του οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν μια απίστευτη ανατροπή, επικρατώντας των Ρώσων στην παράταση με τελικό σκορ 100-98.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός φόργουρντ δήλωσε:

«Απίστευτο συναίσθημα. Στην προτελευταία φάση του αγώνα οι συμπαίκτες μου με βρήκαν ξεμαρκάριστο, μου πάσαραν και ισοφάρισα το παιχνίδι. Στη συνέχεια κατάφερα να κλέψω τη μπάλα και να πετύχω το νικητήριο καλάθι. Όλα είναι πιθανά. Πρέπει πάντα να το πιστεύεις μέχρι το τέλος. Ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία σήμερα και ευτυχώς κατάφερα να ανταποκριθώ», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που πετυχαίνω νικητήριο καλάθι. Πρόκειται για ένα απίστευτο συναίσθημα και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Ήταν καθαρά θέμα πίστης. Αποδείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η νίκη αυτή μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα playoffs, όμως έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας».