ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ

Καντζούρης: «Στο τέλος οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Ο συνεργάτης του Αντρέα Τρινκιέρι, Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη σπουδαία νίκη της Μπάμπεργκ επί του Ολυμπιακού.

Καντζούρης: «Στο τέλος οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Ο Ηλίας Καντζούρης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν θα έπρεπε να χάναμε τη συγκέντρωσή μας. Πραγματικά το πιστεύαμε και αισθανόμαστε σωστοί όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι. Το αξίζαμε για τον τρόπο που χάσαμε τα παιχνίδια μας με την Ρεάλ στη Νυρεμβέργη και την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Εμείς είμαστε μία ομάδα που τώρα προσπαθούμε να κάνουμε βήματα μπροστά και θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε περισσότερο με το μυαλό μας και αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε για το μέλλον».

Για τη τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ: «Το πλάνο μας εκτελέστηκε. Στο τέλος αυτών των αγώνων οι  μικρές λεπτομέρειες κάνουνε τη διαφορά. Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο και αυτή ήταν η επιλογή μας που μας βγήκε».

Για τη συνέχεια της προσπάθειας της Μπάμπεργκ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές: «Συνεχίζουμε να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι με το επόμενο να είναι αυτό που έχουμε με την Γκίσεν για το γερμανικό πρωτάθλημα με μας να αξιοποιούμε τις εμπειρίες μας από την Ευρωλίγκα. Δεν κοιτάζουμε μακριά και να μην κοιτάζουμε από που προερχόμαστε αφού φέτος η ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας και χωρίς να κοιτάμε μακριά να μένουμε ταπεινοί».