Αποθέωση για τον... σταρ Στεφ Κάρι! (vids & pics)

Αποθέωση για τον... σταρ Στεφ Κάρι! (vids & pics)

Φάνης Παναγιώτου
Αποθέωση για τον... σταρ Στεφ Κάρι! (vids & pics)

bet365

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι απλά ένας σταρ του ΝΒΑ. Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτή την περίοδο και γνωρίζει την αποθέωση όπου κι αν βρίσκεται. Έτσι έγινε κι όταν επισκέφτηκε ένα δημοτικό σχολείο στην California.

Με αυτά που κάνει, είναι αναμενόμενο να γνωρίζει την αποθέωση. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Αναφερόμαστε -φυσικά- στον Στεφ Κάρι, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι ο απόλυτος σταρ.

Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχει... τρελάνει κόσμο κι έχει αφήσει πίσω του ακόμα και παίκτες όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Όσο περνάει ο καιρός ο Στεφ Κάρι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος και στη διάρκεια της επίσκεψης του σε δημοτικό σχολείο στην California έγινε απλά... χαμός!

Τα παιδιά είχαν ήδη στηθεί για να τον περιμένουν από νωρίς, ενώ κι η τοπική κοινότητα βρισκόταν σε εγρήγορση, λόγω της επίσκεψης του κορυφαίου παίκτη αυτή την περίοδο στο ΝΒΑ! Κι όταν ο Στεφ Κάρι μπήκε στο χώρο, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση. Σκηνές που δεν περιγράφονται με λόγια, αφού άπαντες έδειξαν τη λατρεία τους για τον ηγέτη των «Πολεμιστών».

Πλέον τον λατρεύουν οι πάντες. Γι' αυτό κι η αναμονή ήταν τεράστια. Μάλιστα, η επίσκεψη του συνέπεσε με τη βραδιά όπου καταφέρει να φτάσει τα 300 εύστοχα τρίποντα σε μία σεζόν Ακόμα ένα ρεκόρ που μεγαλώνει τον μύθο του.

Μία από τις στιγμές που θα θυμάται για πάντα ο Στεφ Κάρι από τη συγκεκριμένη επίσκεψη είναι το μπουγέλο που δέχτηκε από τους μικρούς θαυμαστές του. Έτσι γίνεται με τους MVP, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί:

«Ήταν κάτι πολύ καλό, το οποίο δείχνει τις επιτυχίες που έχεις στο παρκέ», τόνισε ο Στεφ Κάρι, που παράλληλα τόνισε: «Η αναγνώριση αυτή είναι κι αρνητική αρκετές φορές. Κάποια πράγματα, όπως το να πας για ένα δείπνο, να δεις μία ταινία ή να κάνεις μία βόλτα με τις κόρες σου στο πάρκο, πλέον πρέπει να γίνονται με διαφορετικό τρόπο διότι ο κόσμος σε αναγνωρίζει».

 

NBA Τελευταία Νέα