Αποθέωση για τον... σταρ Στεφ Κάρι! (vids & pics)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ

Αποθέωση για τον... σταρ Στεφ Κάρι! (vids & pics)

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι απλά ένας σταρ του ΝΒΑ. Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτή την περίοδο και γνωρίζει την αποθέωση όπου κι αν βρίσκεται. Έτσι έγινε κι όταν επισκέφτηκε ένα δημοτικό σχολείο στην California.

Αποθέωση για τον... σταρ Στεφ Κάρι! (vids & pics)

Με αυτά που κάνει, είναι αναμενόμενο να γνωρίζει την αποθέωση. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Αναφερόμαστε -φυσικά- στον Στεφ Κάρι, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι ο απόλυτος σταρ.

Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχει... τρελάνει κόσμο κι έχει αφήσει πίσω του ακόμα και παίκτες όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Όσο περνάει ο καιρός ο Στεφ Κάρι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος και στη διάρκεια της επίσκεψης του σε δημοτικό σχολείο στην California έγινε απλά... χαμός!

Τα παιδιά είχαν ήδη στηθεί για να τον περιμένουν από νωρίς, ενώ κι η τοπική κοινότητα βρισκόταν σε εγρήγορση, λόγω της επίσκεψης του κορυφαίου παίκτη αυτή την περίοδο στο ΝΒΑ! Κι όταν ο Στεφ Κάρι μπήκε στο χώρο, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση. Σκηνές που δεν περιγράφονται με λόγια, αφού άπαντες έδειξαν τη λατρεία τους για τον ηγέτη των «Πολεμιστών».

Best of internet