Ραντούλιτσα: «Το επόμενο παιχνίδι πάντα το πιο σημαντικό!»

Φάνης Παναγιώτου
Ραντούλιτσα: «Το επόμενο παιχνίδι πάντα το πιο σημαντικό!»
Για τη δοκιμασία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (11/03, 21:00/Novasports 2) μίλησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που παράλληλα σχολίασε την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού.

«Όλη τη σεζόν αντιμετωπίζουμε πάντα το προσεχές παιχνίδι ως το πιο σημαντικό. Δεν σκεφτόμαστε πως πάμε για ρεβάνς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, απλώς θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε το καλύτερο για να την πάρουμε. Από παιχνίδι σε παιχνίδι προοδεύουμε σαν ομάδα και ατομικά. Μας πήρε λίγο χρόνο για να ταιριάξουν όλα τα κομμάτια του παζλ. Πιστεύω πως όσο πηγαίνει η σεζόν προς το τέλος της θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η κατάκτηση του Κυπέλλου μάς έδωσε χαρά και τώρα μας δίνει ώθηση για να διεκδικήσουμε τους άλλους δύο τίτλους», τόνισε αρχικά ο Σέρβος σέντερ στη Novosti.

«Σε σύγκριση με τον αγώνα του ΟΑΚΑ είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, έχουμε μεγαλύτερο rotation και έχουμε ένα καλό σερί που θέλουμε να το συνεχίσουμε. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης και εμείς θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Ραντούλιτσα.

Όσο για τον Ερυθρό Αστέρα; «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα, με καλή στελέχωση και σωστή καθοδήγηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι πως αναδεικνύουν διαφορετικούς πρωταγωνιστές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Συνήθως είναι ο Τσίρμπες και ο Γιόβιτς, αλλά μπορεί να είναι ο Γκούντουριτς ή ο Μίλερ», είπε.

Τέλος, για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο Βελιγράδι, ο σέντερ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι δύσκολο να παίζεις και στις δύο έδρες. Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα τους στη διάρκεια της περιόδου. Πιστεύω πως για μας είναι καλύτερο που το ματς θα γίνει στην ‘Κόμπανκ Αρένα’, όπου δεν έχει παίξει ο Ερυθρός Αστέρας πολλά ματς, κι όχι στη ‘Χάλα Πιονίρ’».