Τζόρτζεβιτς: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ, συνεχίζουμε»

Τζόρτζεβιτς: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ, συνεχίζουμε»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ, συνεχίζουμε»

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ακόμη ένα Κύπελλο Ελλάδος, αλλά, όπως υπενθύμισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, υπάρχει και συνέχεια.

«Ευχαριστώ όλους του ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που συνέβαλαν σ' αυτόν τον τίτλο. Συγχαίρω τον κόουτς Πολέμη και την ομάδα του γιατί ήρθαν εδώ. Πρέπει να 'ναι περήφανοι. Ιστορίες σαν κι αυτή περνούν στην ιστορία του μπάσκετ κι όχι μόνο, αλλά γενικά του αθλητισμού» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου (Φάρος Κερατσινίου-Παναθηναϊκός 54-101 στο ΟΑΚΑ) ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε... σεφτέ στην προπονητική καριέρα του.

O «Σάλε» μίλησε και για...

...τον τελικό: «Απ' την αρχή κάναμε ό,τι όλο το χρόνο. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, είχαμε καλή συμπεριφορά και συνεχίσαμε έτσι έως το τέλος. Δουλέψαμε γι' αυτό. Συνέβη κι ήταν καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ. Πολλά παιδιά, φίλοι του Φάρου και δικά μας, ήταν στο γήπεδο κι είδαν μια ωραία μπασκετική βραδιά».

...την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (11/3, 21:00/novasports - 10η αγων. ΤΟΡ 16): «Νιώθω ωραία, αλλά ήδη κατά τη διάρκεια της απονομής μιλήσαμε για τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε μιλήσει και πριν για το πώς θα προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι

...τον πρώτο τίτλο του ως προπονητής: «Απόψε (6/3) είναι ωραίο το συναίσθημα. Ρωτήστε και τον Φελντέιν πώς νιώθει. Είναι ωραίο για τους παίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο».

...τους Ουίλιαμς & Χάντερ: «Ο Βινς Χάντερ μαθαίνει σιγά-σιγά και θα 'ναι εκεί. Ο Ουίλιαμς βγαίνει αύριο (7/3) το πρωί απ' το νοσοκομείο, ίσως μείνει άλλο ένα βράδυ. Είχε δηλητηρίαση και θα 'ναι "ΟΚ" από το πρωί της Τρίτης για να 'ναι μαζί μας και να κάνει καλές προπονήσεις».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα