Euroleague: Ουνικάχα - Παναθηναϊκός στις 21:45

Euroleague: Ουνικάχα - Παναθηναϊκός στις 21:45
Ο Παναθηναϊκός των σερί νικών δοκιμάζεται απόψε (21:45/ΕΡΤ 2) στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα και στόχος του είναι να φτάσει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει πλέον περισσότερες λύσεις στη διάθεση του κι είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος με τις προσθήκες που έγιναν. Φαίνεται και στ' αποτελέσματα, με τους «πράσινους» να έρχονται από σερί επιτυχίες. Πιο πρόσφατη εκείνη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το «Τριφύλλι» να έχει πλέον μπροστά του το εμπόδιο της Ουνικάχα Μάλαγα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας μετράει μόλις 2 νίκες μετά από 8 αγωνιστικές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη κι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στην Euroleague του ο Παναθηναϊκός; Στο 1.55 στην Interwetten, το διπλό των «πρασίνων».

Στο... καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, για τον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να ντεμπουτάρει ο Βινς Χάντερ, με τους Χαραλαμπόπουλο και Παππά να βρίσκονται σταθερά εκτός. Από την άλλη, όμως, για τους γηπεδούχους τα προβλήματα είναι πιο σημαντικά, με τους Τζαμάρ Σμιθ και Νεμάνια Νέντοβιτς να βρίσκονται στα πιτς, τη στιγμή που η διοίκηση μοίρασε πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές λόγω της άσχημης πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΔΩ

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ...
*Η Ουνικάχα είναι η κορυφαία ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ με 13.3 κατά μέσο όρο.
*Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μετράει τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντα στις τελευταίες του 9 συμμετοχές στη Euroleague.
*Ο Νικ Καλάθης έχει τουλάχιστον 1 κλέψιμο στα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια του στη διοργάνωση.
*Ο Τζέιμς Φελντέιν έχει πετύχει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα τελευταία 7 ματς που έχει πάρει μέρος στη Euroleague.
*Ο Μαρκέζ Χέινς μετράει 13 σερί εύστοχες βολές στη διοργάνωση.

«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στη Μάλαγα. Είναι καλοί, παίζουν με ένταση και ενέργεια, ειδικά στην έδρα τους, ενώ τους αρέσει να τρέχουν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιδράσουμε, να παίξουμε δυνατά και έξυπνα, αλλά και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για την τέταρτη σερί νίκη στο TOP 16», τόνισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Πρέπει να θέσουμε προτεραιότητες ως ομάδα. Στον πρώτο γύρο κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Σχεδιάζουμε να κάνουμε το ίδιο, αλλά τακτικά πρέπει να προβούμε σε αλλαγές λόγω της απουσίας του Νέντοβιτς. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Για εμάς η επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση είναι με τη Σαραγόσα, αλλά είμαστε η Ουνικάχα και πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο και την Κυριακή στη Βαρκελώνη», ανέφερε ο Χουάν Πλάθα.