Θέλει το χρόνο του ο Χάντερ...

Θέλει το χρόνο του ο Χάντερ...

Άρης Λαούδης
Θέλει το χρόνο του ο Χάντερ...
Η προσαρμογή από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη δεν είναι εύκολη πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα νέο παιδί με μηδαμινές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο που φεύγει από την πατρίδα του για πρώτη φορά.

Ο Βίνσεντ Χάντερ λοιπόν βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στην Αθήνα και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να εγκλιματιστεί στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού και να προσαρμοστεί στην τακτική του Τζόρτζεβιτς.

Αλλωστε το μπάσκετ που παίζεται εδώ απαιτεί πολύ περισσότερο σκέψη απ' ό,τι στο NBDL κι ο Χάντερ θα πρέπει να συνδυάσει τα αθλητικά του χαρακτηριστικά με το κομμάτι της τακτικής που μέχρι τώρα δεν του ήταν ιδιαίτερα απαραίτητο.

Σε αντίθεση με τον Ουίλιαμς που προσαρμόστηκε σε χρόνο - ρεκόρ και τον Χέινς που είχε την ευρωπαϊκή εμπειρία, ο Χάντερ θα πρέπει να κάνει μεγαλύτερη υπομονή προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα να μετατεθεί εκ νέου, να μην αγωνιστεί δηλαδή και στην Ισπανία με τη Μάλαγα, ενώ είναι δεδομένο ότι στον τελικό του Κυπέλλου με τον Φάρο (6/3) ο Κούζμιτς θα 'χει την ευκαιρία να σηκώσει το Κύπελλο, καθώς δεν προβλέπεται μέχρι τότε να γίνει η περιβόητη αλλαγή στο ρόστερ...