Η... ματσάρα και τα μεγάλα σουτ του Μάντζαρη!

Η... ματσάρα και τα μεγάλα σουτ του Μάντζαρη!

bet365

Με... φοβερά ματς συνεχίστηκε η δράση στα παρκέ της Α2 και το gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό της 18ης αγωνιστικής, παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Τα στατιστικά, όπως κι η βαθμολογία ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Πριν από το τζάμπολ της αγωνιστικής, άπαντες περίμεναν για την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Φάρο Κερατσινίου. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε! Το ματς ήταν διαφήμιση για την κατηγορία (σ.σ. υπήρξε και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ) είχε τα… πάντα, με τον νικητή εν τέλει να κρίνεται στην παράταση! Εκείνοι που πανηγύρισαν στο φινάλε ήταν οι παίκτες του Εθνικού, που υποχρέωσαν τον Φάρο στην τρίτη του φετινή ήττα κι έβαλαν… φωτιά στη «μάχη» της ανόδου στη Basket League!

O MVP ΤΗΣ 18ης… ΣΤΡΟΦΗΣ
Αντώνης Μάντζαρης. Ο πολύπειρος γκαρντ έμεινε στο παρκέ για περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο κατάφερε να εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της νίκης του Εθνικού επί του Φάρου. Ο Μάντζαρης έβαλε μεγάλα σουτ στην κανονική διάρκεια κι ήταν εκείνος που έβαλε το καθοριστικό τρίποντο για το 86-85 περίπου 23 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της παράτασης! Συνολικά μέτρησε 16 πόντους με 3/4 προσπάθειες από τη γραμμή των 6.75 μέτρων.

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ… ΚΛΕΙΔΙ
Σταύρος Τουτζιαράκης. Η Κύμη πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Δόξας Λευκάδας, με τον πολύπειρο σέντερ των νικητών να μην έχει αντίπαλο κάτω από τα δύο καλάθια. Ο Τουτζιαράκης τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 15 ριμπάουντ, αριθμοί που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την... κυριαρχία του και το πόσο βοήθησε την Κύμη και στις δύο μεριές του παρκέ.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ… COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Δημήτρης Λιόγας. Για τον πολύπειρο coach του Εθνικού δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Είναι δεδομένο πως πιστώνεται σημαντικό μερίδιο της σπουδαίας επιτυχίας που πανηγύρισε η ομάδα του επί του Φάρου Κερατσινίου, αλλά και για τη συνολική πορεία του Εθνικού το τελευταίο διάστημα. Εννοείται πως οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά κι η δουλειά του προπονητικού τιμ είναι κομβικής σημασίας, με τον coach Λιόγα να παίρνει το βραβείο αυτής της αγωνιστικής!

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Άγγελος Τσάμης
Παγκράτι - Προμηθέας 59-60
[15π., 10ρ., 2λ., 6ασ., 2κλ. σε 31:18]

Guard: Αντώνης Μάντζαρης
Εθνικός - Φάρος 86-85
[16π., 4ρ., 3λ., 1ασ., 1κλ. σε 20:06]

Forward: Νικ Παύλος
Ηρακλής - Δούκας 86-91
[20π., 6ρ., 2λ. σε 29:30]

Forward: Αλέκος Μπάρδας
Πανερυθραϊκός - Φίλιππος Βέροιας 82-76
[19π., 2λ., 2ασ., 1κλ. σε 27:40]

Center: Σταύρος Τουτζιαράκης
Κύμη - Δόξα Λευκάδας 79-69
[17π., 15ρ., 4λ., 2ασ., 2κλ. σε 33:19]

Τα στατιστικά, όπως κι η βαθμολογία ΕΔΩ

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα