Κάρι: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το χρονόμετρο»

Κάρι: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το χρονόμετρο»

Κάρι: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το χρονόμετρο»

bet365

Αφοπλιστικός ήταν ο Στεφ Κάρι στην προσπάθεια που έκανε να περιγράψει το τρελό νικητήριο τρίποντο που πέτυχε κόντρα στους Θάντερ.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τόνισε πως δεν μετράει στο κεφάλι του την απόσταση και απλά στόχευε στο να προλάβει το χρονόμετρο.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω ακριβώς σε ποιο σημείο του γηπέδου βρίσκομαι. Δεν μετράω μέσα στο κεφάλι μου την απόσταση. Έχω κάνει πολλά τέτοια σουτ. Όταν ο χρόνος τελειώνει, θες να προλάβεις να σουτάρεις. Αυτό έκανα και ευστόχησα. Αυτό ήταν το μόνο που είχα στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο Κάρι.

Θα οδηγήσει ο Κάρι τους Γουόριορς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος; Σε απόδοση 2.00 αυτή η επιλογή στη Vistabet.

Όσον αφορά στα 288 τρίποντα που έφτασε ήδη στη σεζόν είπε:
«Δεν περίμενα να πλησιάζω τόσο νωρίς στη σεζόν τα 300 τρίποντα. Πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, αλλά πολλά πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο»

Για τον Κάρι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι τον αποθέωσαν, τονίζοντας πως αυτά που κάνει δείχνουν τόσο εύκολα, αλλά δεν είναι.

«Από πού το έβαλε; Από τα 15 μέτρα; Είναι τρελό! Όταν σηκώθηκε για το σουτ έδειχνε σίγουρος. Ήταν σαν να έλεγε από όπου κι αν είναι, θα πάει μέσα», είπε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

«Όλοι στην ομάδα τον έχουμε δει να σουτάρει και να τα βάζει από αυτή την απόσταση κάθε μέρα. Έχει το μεγαλύτερο εύρος που έχω δει ποτέ στο σουτ. Το κάνει να μοιάζει πολύ εύκολο», τόνισε από την πλευρά του ο Κλέι Τόμπσον.

 

NBA Τελευταία Νέα