Ιωαννίδης: «Ο Κόκκαλης δεν έβαλε λεφτά στον Ολυμπιακό»

Ιωαννίδης: «Ο Κόκκαλης δεν έβαλε λεφτά στον Ολυμπιακό»

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτής, Γιάννης Ιωαννίδης, για το έργο των αδερφών Αγγελόπουλων, τονίζοντας πως η διοίκηση Κόκκαλη αντί να βάζει λεφτά στην ομάδα, έπαιρνε τα κέρδη.

Ιωαννίδης: «Ο Κόκκαλης δεν έβαλε λεφτά στον Ολυμπιακό»

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτής, Γιάννης Ιωαννίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της NOVA και ,μεταξύ άλλων, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους αδερφούς Αγγελόπουλους και το έργο τους στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως η διοίκηση Κόκκαλη αντί να βάζει λεφτά στους «ερυθρόλευκους», καρπωνόταν τα κέρδη τους.

«Αυτοί οι άνθρωποι πλήρωσαν και την οφειλή που υπήρχε σε μένα από την προηγούμενη κατάσταση, όπως έχουν κάνει και με πάρα πολλούς αθλητές οι οποίοι οφείλουν όπως κι εγώ να το αναγνωρίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους για ό,τι κάνουν για τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Γιάννης Ιωαννίδης σε σχέση με το χρέος της διοίκησης Κόκκαλη προς το πρόσωπό του, το οποίο ανέλαβαν να εξοφλήσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι όταν ανέλαβαν τον Ολυμπιακό, ενώ σε ότι αφορά τα χρήματα που έπεσαν στην ομάδα τα πρώτα χρόνια που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους», πρόσθεσε:

«Ο Κόκκαλης δεν έσπρωξε λεφτά. Εμείς είχαμε 500-800 εκατ. δραχμές κέρδος κάθε χρόνο. Αντί λοιπόν να βάζουν, έπαιρναν»,

Τέλος, σε ότι αφορούσε την προέλευση των κερδών της ομάδας, τόνισε: «Διαφημίσεις. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει από την ΕΡΤ τότε 1,2 δις δραχμές. Τι συζητάμε τώρα...». 

Best of internet