Καλλινικίδης: «Θα "τρέξω" όσο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Καλλινικίδης: «Θα "τρέξω" όσο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης του Αρκαδικού με τον Απόλλωνα Πατρών (22/2, 17:00) στάθηκε ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Καλλινικίδης: «Θα "τρέξω" όσο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

Ο έμπειρος παίκτης του Αρκαδικού ενημέρωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας για μια ακόμα φορά.

Οι αγωνιστικές περνούν, από εδώ η αλήθεια είναι έχουμε πει πολλά, όπως πολλά περισσότερα είναι τα συναισθήματα κατά τα οποία γράφω αυτές τις σειρές κάθε βδομάδα.

Η καμπή του πρωταθλήματος είναι κρισιμότερη από ποτέ και αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον Αρκαδικό και για μένα προσωπικά. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είχα την δυνατότητα να αγωνιστώ καθώς ένα χτύπημα στα πλευρά δεν μου το επέτρεπε.

Ωστόσο, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που έρχεται θα «τρέξω» μέχρι τελευταία στιγμή για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Αλλά ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Η εικόνα μας κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλή. Για μεγάλο διάστημα του αγώνα ήμασταν ανταγωνιστικοί, για μεγάλο διάστημα του αγώνα παλέψαμε αλλά κυρίως βγάλαμε στο παρκέ πράγματα που είχε ζητήσει ο προπονητής μας. Αυτά είναι και που κρατάμε για τη συνέχεια.

Και πάμε στα… αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα δίνουμε έναν ακόμα «τελικό». Η… σειρά αυτή ξεκίνησε με τον Κολοσσό και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο. Έτσι πρέπει να γίνει και την Δευτέρα. Περιθώρια δεν υπάρχουν και η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Σε καμία περίπτωση αυτή το παιχνίδι δεν μοιάζει με τη νίκη μας στην Πάτρα. Εκεί ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, ενώ γενικότερα έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες.

Για τον λόγο αυτό, αυτές τις μέρες που είχαμε μετά τον Παναθηναϊκό προετοιμαστήκαμε σκληρά και χρειαζόμαστε απόλυτη συγκέντρωση για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα που θα μας δώσει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Περιμένουμε για μια ακόμα φορά ένα γεμάτο ΔΑΚ Τρίπολης και φυσικά… μπλε φόντο και φωνή απ’ όλους».

Best of internet