Ζντοβτς: «Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι»

PRE GAME ΑΕΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Ζντοβτς: «Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Ζντοβτς: «Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά και ο Γιούρι Ζντοβτς γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ (21/02-17:00) και έδειξε να κατανοεί πως δε θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε, «Η Κηφισιά είναι μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Θα έλθει εδώ και θα προσπαθήσει  χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη.

Η δουλειά μας όπως σε κάθε αγώνα είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά από τα πρώτα λεπτά, να μην αφήσουμε να περάσει από  το μυαλό τους, ότι μπορεί να μας κερδίσουν. Πρέπει να επαναλάβουμε την σκληρή άμυνα μας, όπως κάναμε για 25 λεπτά στην Πάτρα. Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Κατσίβελη, που ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες στα τελευταία ματς, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν τι αξίζουν.

Δεν περιμένω έναν εύκολο αγώνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε την Κηφισιά. Κάθε αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητά της και αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Κηφισιά, και όχι τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Άρη».

Best of internet