Ζντοβτς: «Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα»

bet365

Ο Γιούρι Ζνβτοβτς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε για τον Τορίν Γκριν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε για τη νίκη στην Πάτρα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν πολύ καλοί. Ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα κυρίως μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Έχω κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις για τον τρόπο που χάσαμε την διαφορά. Έχουμε κάποια θετικά να κρατήσουμε. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση μέσα στην εβδομάδα σε κάθε λεπτομέρεια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Στο τέλος της ημέρας οι παίκτες πρέπει να εκτελέσουν όσα έκαναν και το πρόσημο είναι θετικό».

Για τον Τορίν Γκριν που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση: «Έχει εμπειρία και μπορεί να μας βοηθήσει στην θέση του άσου. Η πρώτη του δουλειά είναι η άμυνα. Μας βοηθάει επιθετικά με το σουτ του. Αν κάνει δουλειά και στην άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα που είχαμε στη θέση “1” αλλά βελτιώθηκε με Παπαντωνίου και Κατσίβελη. Εάν συνεχίσει έτσι θα έχει περισσότερα λεπτά».

Ο Ντουσαν Σακοτα από την πλευρά του, ανέφερε: «Πιστεύω πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος εκτός έδρας. Είμαστε ικανοποιημένοι με την άμυνα μας. Κάναμε όσα μας είπαν οι προπονητές. Φτάσαμε εύκολα στη νίκη έστω και αν χαλαρώσαμε στο τέλος. Συνεχίζουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα