Στους Καβαλίερς ο Φράι, νέο trade για Πίστονς

Στους Καβαλίερς ο Φράι, νέο trade για Πίστονς

bet365

Στην απόκτηση του Τσάνινγκ Φράι αντί του Άντερσον Βαρεζάο (πιθανότατα) προχώρησαν οι Καβαλίερς, ενώ οι Πίστονς έκαναν νέο trade με τους Χιούστον Ρόκετς.

Οι Ορλάντο Μάτζικ παραχώρησαν τον Φράι στους Καβαλίερς, οι οποίοι με τη σειρά τους φαίνεται να δίνουν τον Βαρεζάο στους Μπλέιζερς μέσω μιας τριπλής ανταλλαγής.

Οι Μπλείζερς θα πάρουν κάποια draft picks, αλλά και έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ οι Μάτζικ τον Κάνινγκχαμ, αλλά και μια επιλογή πρώτου γύρου από τους Μπλέιζερς.

Το κύριο πρόσωπο αυτής της ανταλλαγής είναι ο Τσάνινγκ Φράι, ο οποίος είναι τελικά ο εκλεκτός σουτέρ που έψαχναν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς για να γίνουν πιο απειλητικοί από την περιφέρεια.

Πήραν Μοτιεγιούνας και Θόρντον οι Πίστονς

Η πιο κινητική ομάδα στο πρωτάθλημα λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις ανταλλαγές είναι αναμφίβολα οι Πίστονς.

Μετά την απόκτηση του Τομπίας Χάρις, οι Πίστονς πήραν και τους Ντονάτας Μοτιεγιούνας και Μάρκους Θόρντον από τους Ρόκετς παραχωρώντας τους Ζόελ Άντονι και μια επιλογή μέσα στην πρώτη 8άδα του ντραφτ το 2016.

Ο Μοτιεγιούνας προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στη μέση του και δεν έχει παίξει καμία αναμέτρηση με τους Ρόκετς το 2016. Ο Θόρντον από την πλευρά του, έχει 10 πόντους ανά παιχνίδι στα 18,8 λεπτά που βρίσκεται στο παρκέ.

 

NBA Τελευταία Νέα