Σερέλης: «Δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσαν»

Σερέλης: «Δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσαν»

Σερέλης: «Δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσαν»

bet365

Στην απώλεια δεύτερης αναμέτρησης με τον ίδιο τρόπο στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από το Ρέθυμνο.

Ο προπονητής του Λαυρίου αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του, τα οποία κόστισαν την ομάδα του τη νίκη, όπως είχε γίνει και στην αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα.

«Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς όπου ξέραμε πως το Ρέθυμνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Και εμείς ήμασταν καλά. Στο α’ ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Τα καταφέραμε. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το ματς άνοιξε. Συνεχίσαμε όμως επιθετικά να βρίσκουμε καλές επιλογές και για αυτό παραμείναμε μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο προπονητής του Λαυρίου.

«Στην ουσία δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings. Απλά η ομάδα μου χάνει δεύτερο ματς με τον ίδιο τρόπο όπως και εκείνο κόντρα στην Καβάλα. Συνεπώς η διαχείριση είναι ένα μάθημα στο ποίο θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Όμως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι δουλέψουμε για το επόμενο πολύ σημαντικό ματς που έχουμε με τον Κολοσσό. Η πίκρα για μας είναι ότι χάνουμε δεύτερο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αποδεικνύεται ότι το ματς λήγει στο τελευταίο δευτερόλεπτο και οι πιο έμπειροι έχουν το πλεονέκτημα. Παρόλο το λάθος που κάναμε θα ήταν άδικο να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους», τόνισε ολοκληρώνοντας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα