Μαρκόπουλος Σ.: «Από τις χειρότερες εμφανίσεις μας»

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΟΚ 74-56

Μαρκόπουλος Σ.: «Από τις χειρότερες εμφανίσεις μας»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον Κολοσσό κι έπειτα παραδέχτηκε πως η ομάδα του πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της.

Μαρκόπουλος Σ.: «Από τις χειρότερες εμφανίσεις μας»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και στον κόουτς. Είναι πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Εμείς φανήκαμε για ακόμη μία φορά αδύναμοι να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσει του ματς. Πιστεύω ότι ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Δεν είναι μόνο το μυαλό ή τα πόδια ή οι πολλοί αγώνες. Ίσως η αρνητική ψυχολογία από τις συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα σήμερα ήταν κάκιστη και δεν είχε ψυχολογία».

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί κυριάρχησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε τα αντίθετα απ’ όσα είχαμε πει στην προετοιμασία του ματς. Αφήσαμε τον Κολοσσό να νιώσει άνετα στην έδρα του, ενώ εμείς μπήκαμε χαλαροί και νωθροί τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Αυτά τα περί απουσιών ν είναι δικαιολογίες. Το να είσαι έτοιμος πνευματικά δεν έχει σχέση με απουσίες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί έχουμε χάσει αυτό το πνεύμα της μαχητικότητας, που είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε χάσει έτσι και σ’ άλλα ματς».

Best of internet