Ντιτρόιτ και Ορλάντο την πρώτη μεγάλη φετινή ανταλλαγή (pic)

Ντιτρόιτ και Ορλάντο την πρώτη μεγάλη φετινή ανταλλαγή (pic)

bet365

Το πρώτο μεγάλο trade της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ είναι γεγονός, καθώς Ορλάντο Μάτζικ και Ντιτρόιτ Πίστονς ήρθαν σε συμφωνία για τους Χάρις, Τζένινγκς και Ιλιασόβα.

Δυο ημέρες απομένουν για τη λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών στο ΝΒΑ και μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένονται κινήσεις από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.

Η πρώτη μεγάλη συμφωνία πάντως έγινε μεταξύ των Ορλάντο Μάτζικ και Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως μεταδίδουν πολλά μεγάλα πρακτορεία των ΗΠΑ.

Οι Πίστονς παραχωρούν τους Μπράντον Τζένινγκς και Ερσάν Ιλιασόβα στους Μάτζικ για τα μάτια του Τομπίας Χάρις, ο οποίος για τα επόμενα 4 χρόνια θα αγωνίζεται στο Ντιτρόιτ.

Είναι μια win/win περίπτωση και για τις δυο ομάδες καθώς από τη μια οι Πίστονς αποκτούν έναν πολύ νεαρό παίκτη που θα πλαισιώσει ιδανικά τον Άντρε Ντράμοντ, ενώ οι Μάτζικ δυο σαφώς πιο έμπειρους παίκτες με εγνωσμένη αξία και εξαιρετικό περιφερειακό σουτ.

Ακόμη και να μην καταφέρουν να βοηθήσουν άμεσα οι Τζένινγκς και Ιλιασόβα τους Μάτζικ, η ομάδα αποκτά πολύ μεγάλη ευελιξία στην off season, καθώς τα συμβόλαια και των δυο παικτών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Χάρις φέτος μετρά 13,7 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα, ο Τζένινγκς σε 23 παιχνίδια (απουσίαζε λόγω τραυματισμού) έχει 6,8 πόντους, ενώ ο Ιλιασόβα μετρά 11,3 πόντους και 5,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

 

NBA Τελευταία Νέα