Γιαννόπουλος: «Δεν είναι ωραίο να παίζεις χωρίς φιλάθλους»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γιαννόπουλος: «Δεν είναι ωραίο να παίζεις χωρίς φιλάθλους»

Γιαννόπουλος: «Δεν είναι ωραίο να παίζεις χωρίς φιλάθλους»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αισθάνεται ξενέρωτα που δε θα έχει κόσμο η Πυλαία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Το blog του φόργουορντ του Ρεθύμνου στο esake.gr:

«Ταξιδεύουμε για Θεσσαλονίκη για να παίξουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος. Ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών που κυνηγάμε όλη τη χρονιά. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους διότι έγιναν κάποια επεισόδια. Δεν γράφω για να κρίνω την απόφαση αυτή και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Γράφω για να σας δώσω την προσωπική μου άποψη παίζοντας, ενώ το γήπεδο είναι άδειο.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφες.

Από τη στιγμή που ξεκινάς να παίζεις μπάσκετ φαντάζεσαι ότι είσαι ένας επαγγελματίας παίκτης και το γήπεδο είναι γεμάτο. Είτε είσαι ο Κόμπε και όλοι φωνάζουν το όνομα σου αφού έχεις βάλει το τελευταίο σουτ (μετράς αντίστροφα, μιμείσαι τις αιχμές του πλήθους μετά το σουτ κτλ.) είτε είσαι ο εαυτός σου και φαντάζεσαι ότι παίζεις για την αγαπημένη σου ομάδα. Εντάξει, ξέρω ότι το «παλατάκι» δεν θα ήταν γεμάτο, αλλά σε οποιοδήποτε γήπεδο, όχι μόνο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι έστω και αν είναι 500 άτομα φτιάχνουν ένα κλίμα καλύτερο από τη σιγή που επικρατεί κατά τη διάρκεια ενός ματς χωρίς φιλάθλους. Οι παίκτες παίρνουν ενέργεια από αυτούς. Όταν υποστηρίζουν την ομάδα τους σαφώς περισσότερη αλλά κι όταν είσαι αντίπαλος (τουλάχιστον ισχύει για μένα αυτό) σε βοηθάει περισσότερο από το να είναι εντελώς άδειο.

Υ.Γ. Όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω φυσικά ισχύουν σε περίπτωση που δεν υπάρχουν επεισόδια πάρα μόνο φωνές και συνθήματα από τους φιλάθλους της οποιαδήποτε ομάδας».

Best of internet