Ο... νόμος του Τζόρτζεβιτς

Ο... νόμος του Τζόρτζεβιτς

Γιάννης Ράμμας
Ο... νόμος του Τζόρτζεβιτς

bet365

«Η ομάδα πάνω απ' όλους» εξήγησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την περίπτωση του Νίκου Παππά και δεν είναι η πρώτη φορά, όπως μπορεί να... επιβεβαιώσει κι ο Βλάντο Μίτσοφ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να μη διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής σε συλλογικό επίπεδο, αλλά μόνο... χθεσινός δεν είναι. Η προσωπικότητά του είναι μεγάλη απ' τις ημέρες του στο παρκέ κι έχει ισχυροποιηθεί μετά κι απ' τις επιτυχίες του στο ομοσπονδιακό πόστο της Σερβίας (ασημένιο μετάλλιο στο Mundobasket 2014 και 4η θέση στο Eurobasket 2015).

Έτσι ο λόγος του είναι δις πιο ισχυρός σε οτιδήποτε αφορά τις ομάδες του. Όπως στην περίπτωση του Νίκου Παππά, τον οποίο σε συνεννόηση με τη διοίκηση, αλλά προφανώς μετά από εισήγησή του, αποφάσισε ν' αφήσει εκτός προπονήσεων με την ομάδα μέχρι να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο σε... όλα.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Σάλε» επιβάλλει το νόμο του. Για οτιδήποτε.

Ένα... ξέσπασμα κατά τη διάρκεια αναμέτρησης προετοιμασίας με τη Νέα Ζηλανδία (96-102 στις 24/8) στο Βελιγράδι είχε στερήσει στον Βλάντο Μίτσοφ τη συμμετοχή του στο Mundobasket 2014.

O 31χρονος SF της Γαλατάσαραϊ είχε κάνει το λάθος να μη δεχθεί τις παρατηρήσεις του για να βρεθεί απ' το παρκέ στον πάγκο, στ' αποδυτήρια και... σπίτι του.

«Απ' τη στιγμή που πέταξε την πετσέτα (ο παίκτης είχε διαψεύσει τέτοια ενέργεια) έπαψα να τον υπολογίζω. Δε γύρισε, όταν του μίλησα. Είναι ανεπίτρεπτο. Η σύντομη θητεία του στην εθνική ολοκληρώθηκε. Αυτή τη φανέλα την έχουν φορέσει μεγαλύτεροι παίκτες απ' αυτόν κι όχι με άναδρο τρόπο» είπε πει τότε.

Προφανώς οι περιπτώσεις διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά είναι ενδεικτικές για τις προτεραιότητες του «Σάλε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα