Σάριτς: «Να σταματήσουμε το pick & roll του Διαμαντίδη»

Σάριτς: «Να σταματήσουμε το pick & roll του Διαμαντίδη»
Το pick & roll του Διαμαντίδη και την παρουσία του Ραντούλιτσα στη ρακέτα θεωρεί τα πιο δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού ο Ντάριο Σάριτς.

Ο Κροάτης φόργουορντ της Εφές Αναντολού μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό (12/2, 21:45) και το τι πρέπει να προσέξει αυτός και οι συμπαίκτες του προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

«Νομίζω πως δεν παίξαμε καλά στα δυο τελευταία μας παιχνίδια ενάντια στην Φενέρμπαχτσε και κόντρα στη Γαλατασαράι (σ.σ: Πρωτάθλημα). Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι μια καλή ευκαιρία να ρεφάρουμε για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κι άλλο τέτοιο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για την τακτική της ομάδας του:
«Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να καταφέρουμε να σταματήσουμε το pick & roll του Διαμαντίδη. Έχουν επίσης πολύ καλούς σουτέρ στη θέση «4». Ο Παναθηναϊκός έχει και τον Ραντούλιτσα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά το Ευρωμπάσκετ. Είναι μέσα στους 5 καλύτερους ψηλούς της διοργάνωσης. Έχουμε κάποια θέματα στην άμυνα και πρέπει να τα φτιάξουμε όσο πιο σύντομα γίνεται»