Πρίφτης: «Η Αρμάνι θα φτάσει μέχρι το τέλος» (vid)

Πρίφτης: «Η Αρμάνι θα φτάσει μέχρι το τέλος» (vid)

Πρίφτης: «Η Αρμάνι θα φτάσει μέχρι το τέλος» (vid)
Ο Δημήτρης Πρίφτης εκθείασε την προσεχή αντίπαλο του Άρη, Αρμάνι Μιλάνου, λέγοντας πως είναι μια ομάδα που θα φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το αυριανό (10/2) παιχνίδι κόντρα στην ιταλική ομάδα, τονίζοντας πως μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

«Περιμένουμε ένα αποτέλεσμα σήμερα για το αν θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Ίσως να μην έχει βαθμολογική σημασία το παιχνίδι, αλλά η προηγούμενη αναμέτρηση μας πλήγωσε πάρα πολύ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ απαιτητικό ματς. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα εξαιρετικά ποιοτική που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο Γιούροκαπ και πιστεύω ότι αν δεν το κατακτήσει, θα φτάσει πολύ μακριά, μέχρι το τέλος», είπε αρχικά.

Για την προετοιμασία της ομάδας του:
«Δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό. Αυτή η καθημερινότητα δεν αλλάζει, γιατί αυτή τη διαδικασία βιώνει η ομάδα κάθε τρεις μέρες. Θέλουμε να παίξουμε καλά. Είμαστε αήττητοι στο γήπεδό μας, θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε και έχουν περάσει πολύ ισχυροί αντίπαλοι να υπάρχει η λογική ότι δύσκολα σπάει η έδρα μας όσο δυνατός κι αν είναι ο αντίπαλος».

Για το ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνου:
«Ο Τζεντίλε είναι διαφορετικός παίκτες. Ο Σάντερς είναι πολύ δυνατός παίκτης, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ο Καλνιέτις είναι καλός δημιουργός, καλός στη διείσδυση, έμπειρος. Το θέμα είναι η εκτέλεση του πλάνου μέσα στο γήπεδο».

Για την κοπή της πίτας:
«Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη οικογένεια και τους χρειάζεται όλους. Και αυτούς που βοήθησαν στο παρελθόν. Και είναι πολύ σημαντικό ότι η τωρινή διοίκηση το εκτιμά αυτό και αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, γιατί κανείς δεν περισσεύει από την προσπάθεια του Άρη, όσο ισχυρή οικονομικά κι αν είναι η νυν διοίκηση. Η οικογένεια του Άρη πρέπει να είναι συμπαγής και ενωμένη»

Σίμτσακ: «Κίνητρο το να κρατήσουμε το αήττητο»

Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις παραχώρησε ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος τόνισε πως αποτελεί κίνητρο για την ομάδα να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της.

«Ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν είναι στο χέρι μας αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Είναι ένα παιχνίδι με μια παραδοσιακά μεγάλη ομάδα, ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην διοργάνωση, εμείς θα παρακολουθήσουμε τι θα γίνει σήμερα στο Άλμπα-Νεπτούνας αλλά ότι και να γίνει εμείς θα παίζουμε για την ιστορία μας, για τον κόσμο μας που μας ακολούθησε παντού πιστά και γιατί μας πείσμωσε η διαφορά του πρώτου αγώνα», είπε αρχικά.

«Είναι κίνητρο να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη νίκη και αύριο και να δείξουμε στο κόσμο ότι εμείς χάσαμε τη πρόκριση από δικά μας λάθη και μόνο που από τη μία πλευρά αυτό είναι λυπηρό αλλά επίσης δείχνουμε ότι είμαστε μια ομάδα με βάσεις και βαδίζει στο σωστό δρόμο», πρόσθεσε.