Λυκογιάννης: «Με Ολυμπιακό δεν αντέξαμε το... ξύλο, με Παναθηναϊκό δεν ήμασταν έξυπνοι»

Γιάννης Ράμμας
Λυκογιάννης: «Με Ολυμπιακό δεν αντέξαμε το... ξύλο, με Παναθηναϊκό δεν ήμασταν έξυπνοι»
Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε απ' τον Παναθηναϊκό (64-77) στο «Βενετόκλειο» κι ο Άρης Λυκογιάννης κλήθηκε να τον συγκρίνει με τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε προσφάτως.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από θέμα προσπάθειας κι ενέργειας. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος απ' τις μικρές λεπτομέρειες, άλλα και την εξυπνάδα μας. Υπήρχαν στιγμές που δεν προσεγγίσαμε τόσο έξυπνα το ματς με αποτέλεσμα, κάθε φορά που κάναμε προσπάθεια να πλησιάσουμε, να κάνουμε λάθη κι έτσι άνοιγε ξανά η διαφορά. Συνεχίζουμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο (@ Αρκαδικός στις 13/2, 17:00/novasports 2) γιατί ο αντίπαλος παίζει με το... πιστόλι στον κρόταφο, που σημαίνει πως θα 'ναι πολύ παθιασμένος. Έχουμε 4 ημέρες για να προετοιμαστούμε και θα το κάνουμε» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο 47χρονος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου και μέχρι πρότινος βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού (2015), ο οποίος κλήθηκε να συγκρίνει τους δύο «αιωνίους»: «Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό (53-73 στις 18/1) ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ισόπαλοι και στο δεύτερο δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο που παίζει άμυνα και κυρίως το... ξύλο. Εδώ δεν αντέχουν άλλες κι άλλες ομάδες. Σήμερα (7/2) δεν νομίζω πως ήμασταν τόσο έξυπνοι. Αν ήμασταν, θεωρώ πως θα 'χαμε καλύτερη τύχη στην έκβαση του παιχνιδιού».

Με τη σειρά του, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ σχολίασε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να 'μαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι απ' την άμυνα, αλλά πλέον σκεφτόμαστε το ματς της επόμενης εβδομάδας, όπου θα δούμε στο βίντεο τι κάναμε σήμερα (7/2) για να προετοιμαστούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα