Φλεβαράκης: «Η Κηφισιά ήταν μόνη της στο γήπεδο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Φλεβαράκης: «Η Κηφισιά ήταν μόνη της στο γήπεδο»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης απογοητεύτηκε από την απόδοση των παικτών του, αλλά στα Τρίκαλα είναι αποφασισμένοι να... παλέψουν.

Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν τη χειρότερή τους εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα κάτι το οποίο επεσήμανε και ο προπονητής τους.

Ο Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα ότι, «Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα , η οποία μετά από ένα δεκάλεπτο, χοντρικά, κατάλαβε ότι είναι μόνη της στο γήπεδο γιατί δυστυχώς εμείς δεν εμφανιστήκαμε. Η Κηφισιά πήρε μια πανάξια νίκη, έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι στο ελληνικό μπάσκετ κάποια στιγμή αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει. Δε μπορεί κάθε μέρα και από το πρωί μέχρι το απόγευμα να φεύγουν παίκτες και τελικά να δίνεται η εικόνα στους ξένους ότι έρχονται να παίξουν 5 ματς και να φεύγουν. Είναι πολύ κρίμα γιατί κάποιοι κάνουν τεράστια προσπάθεια μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να μείνουν ανεπηρέαστοι με αυτά που γίνονται.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε άσχετα με το ρόστερ που κανείς δεν ξέρει. Η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, αλλά θα το ξαναπώ ότι είναι πάρα πολύ κρίμα αυτό που γίνεται και πραγματικά εύχομαι ούτε ο Ηλίας ούτε άλλος συνάδελφος να το ζήσει αυτό. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά, η οποία έπαιξε καλά παρόλο που εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο και πέτυχε τέτοιο σκορ που δε νομίζω να το έχει ξανακάνει όπως και εμείς ακόμα κι όταν παίζαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή εικόνα της Κηφισιάς. Ήταν σε τρομακτική μέρα και δίκαια πήρε αυτή τη νίκη».

Ο Γιάννης Καραθανάσης από την πλευρά των παικτών τόνισε ότι, «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς. Μας κέρδισε δίκαια. Από την πλευρά μας είχαμε μια αδικαιολόγητη παρουσιά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε ό,τι έπρεπε και σε ό,τι ζήτησε ο κόουτς αλλά δεν το βγάλαμε καθόλου στο γήπεδο. Πιστεύω δεν παλέψαμε καθόλου με την καρδιά μας , δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε πολλά λάθη , χάσαμε πολλά αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ και δεν μπήκαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Δεν έχουμε σταθεροποιηθεί στην ομάδα, πρέπει να βρούμε ρυθμό και σωστό ρόστερ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα