Φελντέιν: «Να "χτίσουμε" πάνω στις τελευταίες νίκες, είμαι αισιόδοξος»

Γιάννης Ράμμας
Φελντέιν: «Να "χτίσουμε" πάνω στις τελευταίες νίκες, είμαι αισιόδοξος»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Ρόδο (7/2, 16:00/novasports 2) με στόχο το καρέ στο νικηφόρο σερί του κι ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια εντός κι εκτός συνόρων.

Το blog του 27χρονου Αμερικανοδομινικανού SG στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας,

Προερχόμαστε από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και παραγωγικό διάστημα, καθώς μετράμε 3 συνεχόμενες νίκες, 2 για την Ευρωλίγκα κόντρα σε Νταρουσάφακα και Τσεντεβίτα και 1 για το ελληνικό Πρωτάθλημα με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Θεωρώ ότι αυτή είναι μία πολύ καλή βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Αφενός πάντα είναι ωραία όταν παίζεις καλά και νικάς, παίρνεις αυτοπεποίθηση, είσαι πιo ήρεμος. Αφετέρου με δεδομένο ότι επέστρεψε κι ο Διαμαντίδης σε αγωνιστική δράση μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, ενώ μπήκε στο πρόγραμμα και ο νέος μας παίκτης, ο Χέινς, θα 'χουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα.

Θα 'ταν ιδανικά, αν δεν είχε κι αυτό το πρόβλημα ο Χαραλαμπόπουλος. Τότε θα 'μασταν όλοι μαζί. Του εύχομαι να πάει καλά στη διάρκεια της θεραπείας του και να γυρίσει ακόμη πιο δυνατός κοντά μας.

Τι έχουμε τώρα μπροστά μας; Τον Κολοσσό. Κοιτάζουμε τον αμέσως επόμενο αγώνα κι έτσι πρέπει να κάνουμε.

Προσεγγίζουμε την υποχρέωσή μας στη Ρόδο με σοβαρότητα και σεβασμό, καθώς οι αντίπαλοί μας είναι πολύ σκληρή ομάδα, παίζουν πολύ καλά, είναι καλοδουλεμένοι κι έχουν αρχές στο παιχνίδι τους. Άλλωστε, έχουμε διαπιστώσει ότι ειδικά στην έδρα τους μπορούν ν' αποδειχθούν σοβαρό πρόβλημα για οποιαδήποτε ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα εμείς θα 'μαστε προσεκτικοί κι υπεύθυνοι στο παιχνίδι μας. Οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα προκειμένου να φτάσουμε και τελικά να σταθεροποιηθούμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Πρέπει να το κάνουμε σεβόμενοι τη δυναμική και την ιστορία της ομάδος, τους εαυτούς μας και τον κόσμο που μας αγαπά.

Είμαι αισιόδοξος, πάντως, γιατί βλέπω τον τρόπο που δουλεύουμε, διακρίνω το κίνητρο και τη θέληση όλων μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα τα ξαναπούμε,

Τζέιμς

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα