Γιατζόγλου: «Το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα ανήκει σε μένα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΒΑΛΑ

Γιατζόγλου: «Το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα ανήκει σε μένα»

Γιατζόγλου: «Το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα ανήκει σε μένα»

Ο Στιβ Γιατζόγλου θυμήθηκε ιστορίες από τότε που καθόταν αυτός στον πάγκο του Απόλλωνα. 

Η Καβάλα σε μία ακόμη αναμέτρηση προσπάθησε για τη νίκη, αλλά λεπτομέρειες έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στους Πατρινούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στιβ Γιατζόγλου ανέφερε, «Το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα που είναι χτισμένο αυτό το γήπεδο ανήκει σε εμένα. Επέμενα να πάρω τον Βαγγέλη Αγγέλου εκείνη την εποχή και η μεταγραφή του μου στοίχισε 38.000.000, πουληθηκε και ο Μέλις στον ΠΑΟΚ και με αυτά τα λεφτα ο Απόλλωνας έφτιαξε αυτό το αριστούργημα. Τότε οι παίκτες πωλούνταν ανάλογα με την καψούρα του αγοραστή.  Η καψούρα για τον Αγγέλου ήταν μεγάλη και έτσι η τιμή αυξήθηθηκε. Τοτε δεν υπήρχαν κοινοτικοί παίκτες και ο Απόλλωνας άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και τα αποτελέσματα πλέον τα βλέπετε. Όπως άλλωστε έχω ξαναπει ένα γήπεδό είναι... μάνα και γεννάει παίκτες.

Συγχαρητήρια στους ανθρωπους εκείνης της εποχης που είχαν το μυαλό να επενδύσουν τα λεφτά και γίνει αυτό το γήπεδο. Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει πλέον το δικό του σπίτι, πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να βρει περισσότερους χρηματοδότες και να φτιάξει καλύτερη ομάδα από τη σημερινή με μεγαλύτερο μπάτζετ και να έχει λαμπρό μέλλον.

Σε ότι αφορά τώρα στο παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούσαμε να το είχαμε κλέψει τη στιγμή που προηγηθήκαμε με τρεις πόντους. Στη συνέχεια όμως χάσαμε κάποια σουτ που όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα μας στοίχισαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας και γυρίσαμε το παιχνίδι. Τα τελευταία δύο λεπτά όμως δεν βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι κάτι που έκανε η Πάτρα και κέρδισε».  

Ο Τράβις ΜακΚι με τη σειρά του τόνισε, «Ήταν συναρπαστικο ματς με σκαπμπανευάσματα στο σκορ το οποίο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Απόλλωνας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Με τους προπονητές μου συνεχίζουμε την καλή δουλειά και ελπίζω να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.  

Best of internet