Ανησυχία για Μπράουν, φεύγει ο Κρίστμας, στο ψάξιμο για παίκτη

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ανησυχία για Μπράουν, φεύγει ο Κρίστμας, στο ψάξιμο για παίκτη

bet365

Η παρουσία του Ντιόντε Κρίστμας στην ΑΕΚ οδεύει προς το τέλος της, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν στάθηκε άτυχος κι η ομάδα... βιάζεται για παίκτη.

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν έδειξε θετικά στοιχεία τόσο στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, όσο και στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Κόροιβο. Ωστόσο, στάθηκε διπλά άτυχος. Αρχικά, χτύπησε στον δεξί ώμο στην αρχή της εβδομάδας, με τις εξετάσεις του να βγαίνουν καθαρές. Απέναντι, στον Κόροιβο όμως χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο κι έτσι μετά το 22ο λεπτό είδε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να ξεκαθαριστεί αν έχει κάτι ανησυχητικό κι όπως είπε ο Γιούρι Ζντοβτς αν χρειαστεί να μείνει εκτός, θα πρέπει να βιαστούν για την απόκτηση άσου.

Ο Κλιφ Χάμοντς απέρριψε τις προτάσεις της ΑΕΚ που ήδη ψάχνει στην αγορά για παίκτη που θα μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στην φιλοσοφία του Γιούρι Ζντοβτς.

Από κει και πέρα ο Ντιόντε Κρίστμας δεν έδειξε θετικά στοιχεία απέναντι στον Κόροιβο και ο Σλοβένος τεχνικός τόνισε πως αύριο (7/2) κιόλας θα συζητήσουν για το μέλλον του. O Kρίστμας που είχε έρθει στις αρχές του Γενάρη είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο που όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα