Ρέθυμνο - Αρκαδικός 89-76

Ρέθυμνο - Αρκαδικός 89-76

bet365

Την 6η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε το Ρέθυμνο που επικράτησε εύκολα του Αρκαδικού με 89-76 για την 17η αγωνιστική.

Τι κι αν είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στη φετινή Basket League, στην έδρα του το Ρέθυμνο δεν... χάνει και το απέδειξε και κόντρα στον Αρκαδικό.

Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, δεν δυσκολεύθηκε να φτάσει στη νίκη και βύθισε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα τον Αρκαδικό που πλέον έχει ρεκόρ 3-14.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είχε πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα, 5 λιγότερα λάθη και 13 περισσότερους πόντους από λάθη του αντιπάλου του το Ρέθυμνο, που από τη στιγμή που πήρε διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο (44-36) δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τόμας Ντελινικάιτις, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, έχοντας 2/2 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 7/7 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 27 λεπτά.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κακός ο Ντέβον Βαν Όστρουμ απόψε, καθώς στα 27 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 8 πόντους με 2/8 προσπάθειες, 6 ριμπάουντ, 3 λάθη και 2 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ρεθύμνου στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου περιόρισε τον Αρκαδικό στους 16 πόντους και πήρε διαφορά 8 στο ημίχρονο (44-36).

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Το Ρέθυμνο κρατά μια ακόμη εντός έδρας νίκη που το βοηθάει να σκαρφαλώσει ψηλότερα στην βαθμολογία, ενώ ο Αρκαδικός την εμφάνιση των Λέτζιον και Τζόουνς που είχαν από 20 πόντους.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Ο Αρκαδικός τα 19 λάθη και το Ρέθυμνο την αδυναμία του στον τομέα των ριμπάουντ που είχε 8 λιγότερα (28/36).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα