Τρελό σενάριο Ισραηλινών για Εμπάκουε και «αιώνιους»!

Gazzetta team
Τρελό σενάριο Ισραηλινών για Εμπάκουε και «αιώνιους»!
Δημοσίευμα στο Τελ Αβίβ θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Τρέβορ Εμπάκουε, ενώ μ' ένα ακόμη πιο προωθημένο σενάριο των Ισραηλινών δημοσιογράφων φέρεται να πρότεινε $300.000 για την ελευθερία του.

Η ενίσχυση όχι απλώς ήδη έχει προαναγγελθεί, έχει αρχίσει για τον Παναθηναϊκό με την προσθήκη του Μάρκεζ Χέινς, αλλά δε θα 'ναι αρκετή, αν δεν συνεχιστεί και μ' έναν αθλητικό ψηλό.

Σύμφωνα με την ισραηλιτική ιστοσελίδα sport5.co.il, αυτός θα μπορούσε να 'ταν ο Τρέβορ Εμπάκουε της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μόνο που η «ομάδα του λαού» δεν είχε ποτέ πρόθεση να τον πουλήσει.

Πηγές μάλιστα από το Ισραήλ θέλουν τον Παναθηναϊκό να πρότεινε -διάψευση από πλευράς ομάδος- $300.000 για την ελευθερία του, αλλά και τον Ολυμπιακό επίσης να ρώτησε για τον 27χρονο Αμερικανό PF/C (2,07μ.), παρότι ο προπονητής της ομάδος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, έχοντας ξεκαθαρίσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει περίπτωση νέας αλλαγής στο ρόστερ, κάτι που επιβεβαιώνεται πλήρως και από τις μέχρι τώρα κινήσεις.

Στο Ισραήλ μάλιστα υποστηρίζουν πως για τον παίκτη φέρονται να ρώτησαν κι οι τουρκικές Φενέρ & Εφές.

Τα δεδομένα, πάντα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ίσως διαφοροποιηθούν για οποιαδήποτε ομάδα θέλει τελικά τον παίκτη, αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττηθεί εντός έδρας απ' τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ (10/2, 20:05) και... καταφέρει ν' αποκλειστεί κι απ' τη συνέχεια του EuroCup.