Σκουρτόπουλος: «Μόνο κέρδη με τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Ράμμας
Σκουρτόπουλος: «Μόνο κέρδη με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δε χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να βρει κέρδη στην ήττα των Cretan Kings απ' τον Παναθηναϊκό (84-62) στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα παιχνίδι απ' το οποίο μόνο κέρδη θα μπορούσαμε να 'χουμε. Αντιμετωπίζαμε μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι είχαμε αρκετά προβλήματα. Ο Ντελινικάιτις κι ο Γιαννόπουλος κατάφεραν μόλις χθες (31/1) να προπονηθούν λόγω ίωσης, ενώ ο Σάφτενααρ σήμερα (1/2) είχε μία έντονη αδιαθεσία μ' εμετούς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε για τον "τελικό" που έχουμε μπροστά μας κόντρα στον Αρκαδικό (6/2, 17:00/novasports 2). Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε ένα γρήγορο ρυθμό στο ματς. Κάποιες φορές το πετύχαμε και βρήκαμε ανοιχτά σουτ και κάποιες όχι. Το καλό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά. Κέρδος μας απ' αυτό το παιχνίδι ήταν κι ο Ηλίας Θεοδωρίδης» είπε στη συνέντευξη Τύπου της Α1 ο 51χρονος προπονητής της ομάδος του Ρεθύμνου.

Απ' την πλευρά του, ο 19χρονος Ηλίας Θεοδωρίδης σχολίασε: «Όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως θα 'χεις δύσκολο έργο. Προσπαθούμε να 'μαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Κρατάμε τα θετικά απ' αυτό το ματς, αλλά και τα λάθη τα οποία θέλουμε να διορθώσουμε μέσω της προπόνησης. Έχουμε μπροστά μας έναν "τελικό" κόντρα στον Αρκαδικό (6/2, 17:00/novasports 2). Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα