Καστρίτης: «Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καστρίτης: «Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε»

Καστρίτης: «Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε σε προσθήκες που θα υπάρξουν καθώς το ρόστερ του Αρκαδικού έχει αρκετές απώλειες. 

Ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο ήταν λογικό από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκε ο κορυφαίος παίκτης του (Καββαδάς).

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι, «Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το ματς. Να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά, έχει έρθει η ώρα για έργα. Τα παιδιά το δείχνουν αυτό καθημερινά στην προπόνηση παρόλο που οι συνθήκες ψυχολογικά δεν μας βοηθάνε. Θέλω να πω ότι έχουμε κάποιες απώλειες παικτών που δεν έχουν καλυφθεί. Υπάρχει εμπιστοστύνη στους παίκτες, θα υπάρξουν προσθήκες και όπως βλέπω την ομάδα και το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε, ψυχραιμία, ανασύνταξη και προχωράμε όλοι μαζί. Στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας και είμαι βέβαιος για αυτό. Ο Λίτζιον νομίζω είναι πρόωρο να κριθεί. Η παρουσία του στα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως είναι σκόρερ αυτός δείχνει τον καλύτερο του εαυτό και ελπίζω και αυτός να μπει στην ομάδα σύντομα. Θα αποκτήσουμε έναν παίκτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια και ένα παίκτη στη θέση των ψηλών. Νομίζω ότι αυτό, αν μας έχει επηρεάσει, μας έχει επηρεάσει ως τώρα. Ίσως φαίνεται δύσκολο σε πολλούς και φαίνεται πως θα λυγίσουμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι να το πιστέψεις και όχι να το κάνεις. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, το σημαντικό είναι να κάνουμε την επόμενη νίκη που θα μας βοηθήσει στο να κάνουμε την επόμενη και την επόμενη. Ένα βήμα τη φορά. Πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης ανέφερε εκ μέρους των συμπαικτών του... «Δεν αντέχει το ματς σε κριτική. Είμαστε σε άλλο επίπεδο από τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή και ελπίζω ο κόσμος να το χάρηκε. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει για τον Αρκαδικό. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια διαφορετική ομάδα από το επόμενο Σάββατο. Τίποτα δεν έχει κριθεί, θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια στο παιχνίδι που έχει κόντρα στην Κίμκι την Παρασκευή».

Best of internet