Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε καλά, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε καλά, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για παιχνίδι το οποίο χάρηκε ο κόσμος και στο τέλος κρίθηκε στην ευστοχία των γηπεδούχων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής της Κηφισιάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Λαύριο...

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως, «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την νίκη. Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο το χάρηκε ο κόσμος, είχε πολύ μεγάλη ένταση πολύ μεγάλο πάθος και πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων πρώτον γιατί το Λαύριο το ήθελε πάρα πολύ, δεύτερον γιατί υπήρχε το δεδικασμένο με την επανάληψη του παιχνιδιού που τελικά κερδίσαμε εμείς και έκανε το παιχνίδι πιο ιδιαίτερο από ότι θα ήταν κανονικά.

Παρόλα αυτά νομίζω ότι καταφέραμε να ματσάρουμε το κίνητρο των παιχτών και όλης της ομάδας του Λαυρίου και να ελέγξουμε το παιχνίδι σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό για πολύ μεγάλο χρονικό σημείο, στο τέλος όμως το Λαύριο έβαλε κάποια μεγάλα σουτ με τον Σακελλαρίου, ο Μπόλντς πήρε κάποιες κρίσιμες βολές και τις έβαλε, εμείς αντίθετα ενώ δημιουργήσαμε κάποιες καλές φάσεις δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στο τέλος στα σουτ και για αυτό το Λαύριο κέρδισε το παιχνίδι.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίχτες γιατί κάναμε μια πάρα πολύ δυνατή και καλή εμφάνιση και ο στόχος μας είναι, είναι ξεκάθαρο αυτό να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να παλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση μας και στα παιχνίδια του Σαββάτου. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο Λάυριο».

Ο Νίκος Γκίκας μιλώντας εκ μέρους των συμπαικτών του τόνισε, «Γνωρίσαμε την ήττα σήμερα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το Λαύριο το ήθελε πολύ, ωστόσο πιστεύω και εμείς δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ το ματς. Κρίθηκε στο σουτ στο τέλος, κάποια λάθη κάποια άστοχα σουτ δικά μας, ίσως αν είχαμε βάλει σουτ στο τέλος να είχε τελειώσει ισοπαλία η κανονική περίοδος και να διεκδικούσαμε κάτι άλλο στην παράταση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα