Φελντέιν: «Προσπαθούμε να μπούμε στον δρόμο μας»

Gazzetta team
Φελντέιν: «Προσπαθούμε να μπούμε στον δρόμο μας»
Στην ομιλία του Τζέιμς Γκιστ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, αλλά και στην απουσία του Διαμαντίδη, στάθηκε ο Τζέιμς Φλεντέιν στις δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως οι «πράσινοι» προσπαθούν να βρουν και πάλι το δρόμο τους.

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά παθητικά. Σκεφτόμασταν πάρα πολύ. Είχαμε πίεση που δεν θα έπρεπε να έχουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι θέλουν να κερδίζουμε. Είπαμε να παίξουμε καλά, έχουμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, παίζουμε μπάσκετ. Ο Γκιστ μας μίλησε για τη χαμένη ομορφιά του κόσμου. Ο κόουτς συμφώνησε.Η Νταρουσάφακα έβαλε μερικά τρίποντα. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Δεν θέλαμε να τους αφήσουμε. Αλλά αστοχήσαμε κι εμείς σε μερικά τρίποντα», δήλωσε αρχικά ο Δομινικανός στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

«Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς, ειδικά αυτές στην έδρα μας. Προσπαθούμε να μπούμε στον δρόμο μας. Μας έχουν μείνει 9 ματς ακόμα στην Euroleague. Απόψε μας έλειψε ο Διαμαντίδης πάρα πολύ. Μας βοηθάει πολύ, εμένα μου μιλάει πολύ στο παιχνίδι. Το ίδιο κάνει και ο Νικ», τόνισε κλείνοντας.