Πώς ο Πορζίνγκις απέφυγε τους Σίξερς και κατέληξε στους Νικς;

Πώς ο Πορζίνγκις απέφυγε τους Σίξερς και κατέληξε στους Νικς;

Πώς ο Πορζίνγκις απέφυγε τους Σίξερς και κατέληξε στους Νικς;

bet365

Ο Κριστάπς Πορζίνγκις είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους rookie μέχρι στιγμής φέτος στο ΝΒΑ και άπαντες στους Νικς αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους.

Ο Λετονός γίγαντας όμως, έφτασε πολύ κοντά στο να επιλεγεί από τους Φιλαντέλφια Σίξερς και η ιστορία του να είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του yahoo ο μάνατζέρ του παίκτη έκανε τα πάντα προκειμένου αυτός να μην πάει στην Φιλαντέλφια και τους πολύ αδύναμους Σίξερς.

Ο Άντι Μίλερ (μάνατζερ του παίκτη) φρόντισε οι Σίξερς να μην έχουν καν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον παίκτη, πόσο μάλλον να τον δοκιμάσουν.

Ο Σαμ Χάινκι, τζένεραλ μάνατζερ των Σίξερς, επιτέθηκε δημόσια στον Μίλερ λέγοντας του πως δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

«Είχες πει πως θα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του εδώ», είπε ο Χάινκι στο summer league του Λας Βέγκας.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα.

«Είπα ότι θα προσπαθήσω, αλλά δεν τα κατάφερα Σαμ», απάντησε ο Μίλερ, ο οποίος έκανε τα πάντα προκειμένου ο πελάτης του να καταλήξει στους Νικς και στη Νέα Υόρκη που πάντα ήθελε.

Ο Πορζίνγκις θα πρέπει να είναι ευγνώμων για αυτό, διότι απέφυγε μια ομάδα, η οποία έχει για ακόμη μια χρονιά το χειρότερο ρεκόρ σε όλο το πρωτάθλημα με 7-40.

 

NBA Τελευταία Νέα