Ράιλι: «Ο ΛεΜπρόν δεν προσπάθησε ποτέ να διώξει τον Σπόελστρα»

Ράιλι: «Ο ΛεΜπρόν δεν προσπάθησε ποτέ να διώξει τον Σπόελστρα»

bet365

Σε διάψευση των όσων έχουν ακουστεί για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την πρόθεσή του να «διώξει» τον Σπόελστρα από τον πάγκο των Χιτ προχώρησε ο GM της ομάδας, Πατ Ράιλι.

Από τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτέλεσε παρελθόν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, η πλειοψηφία του μπασκετικού πλανήτη έχει βάλει στο στόχαστρό της τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον οποίο ξεκάθαρα θεωρεί υπεύθυνο.

Παρόλα αυτά, ο «βασιλιάς» βρήκε στήριξη στο πρόσωπο του Πατ Ράιλι, ο οποίος ήρθε να διαψεύσει τα όσα προ ημερών είχαν βγει στη δημοσιότητα και αφορούσαν τον πρώην προπονητή του ΛεΜπρόν, Έρικ Σπόελστρα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας μικροϊδιοκτήτης μετοχών των Μαϊάμι Χιτ υποστήριξε πως ο Τζέιμς προσπάθησε να «φάει» και τον Έρικ Σπόελστρα λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα του Μαϊάμι και επιστρέψει στο Κλίβελαντ.

«Πολλά έχουν ειπωθεί για τον ΛεΜπρόν από τη στιγμή που έφυγε. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα για τον Έρικ (σ.σ: Σπόελστρα) δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Δε μου μίλησε ποτέ για αυτό το θέμα», είπε ο τζένεραλ μάνατζερ των Χιτ, Πατ Ράιλι.

«Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση δυο φορές», πρόσθεσε ο Ράιλι, ο οποίος έφερε στο μυαλό του τις δικές του αποχωρήσεις από τους Λέικερς και τους Νικς πριν από μερικές δεκαετίες.

Η όλη προσπάθεια να χαρακτηριστεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς «προπονητοφάγος» έχει αρχίσει από τη στιγμή που οι Καβαλίερς απομάκρυναν τον Ντέιβιντ Μπλατ από την τεχνική τους ηγεσία.

Ο Ράιλι ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που πήρε ανοιχτά το μέρος του 31χρονου φόργουορντ.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα.

 

NBA Τελευταία Νέα