Τραυματισμοί για γέλια και για κλάματα στο ΝΒΑ (pics)

Τραυματισμοί για γέλια και για κλάματα στο ΝΒΑ (pics)

bet365

Με αφορμή τον τραυματισμό του Μπλέικ Γκρίφιν στο χέρι λόγω... μπουνιάς σε φροντιστή των Κλίπερς, το gazzetta.gr βρήκε κάποιους ακόμη πιο... χαζούς τραυματισμούς στο ΝΒΑ.

Μερικοί είναι μικροί και πραγματικά ασήμαντοι, αλλά άλλοι είναι περίεργοι και αρκετές φορές καταστροφικοί. Πρωταγωνιστές, μερικοί από τους καλύτερους παίκτες της εποχής τους.

Ντέρικ Ρόουζ-Τραυματισμός από μαχαίρι

Ο Ντέρικ Ρόουζ απασχολεί συχνά πυκνά το ιατρικό δελτίο λόγω των σοβαρών τραυματισμών του στο γόνατο. Παρόλα αυτά, ο πρώτος του τραυματισμός ως παίκτης του ΝΒΑ συνέβη επειδή τον... πήρε ο ύπνος.

Ο γκαρντ των Μπουλς αποκοιμήθηκε ενώ καθάριζε μήλα και όταν ξύπνησε έσκισε πολύ άσχημα το χέρι του στο κοφτερό μαχαίρι που βρισκόταν δίπλα του.

Λατρέλ Σπρίγουελ- Τραυματισμός λόγω... μπουνιάς

Ο Μπλέικ Γκρίφιν έσπασε το δεξί του χέρι λόγω μπουνιάς σε έναν φροντιστή-φίλο του στους Κλίπερς, ωστόσο δεν είναι ο πρώτος αστέρας του ΝΒΑ που παθαίνει κάτι τέτοιο.

Πολλά χρόνια νωρίτερα, ο Λατρέλ Σπρίγουελ των Νικς διοργάνωσε ένα πάρτι στο κότερό του, όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο. Ένας από τους καλεσμένους μέθυσε, έκανε εμετό και λέρωσε το παρκέ του πολυτελούς σκάφους. Ο Σπρίγουελ εκνευρίστηκε, προσπάθησε να τον χτυπήσει, ωστόσο δε τα κατάφερε, το χέρι του χτύπησε στον τοίχο και έσπασε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Νικς τον τιμώρησαν με πρόστιμο 500.000 δολαρίων.

Τσαρλς Μπάρκλεϊ- Έκαψε το μάτι του σε συναυλία

Ακόμη ένας αστείος τραυματισμός μεγάλου αστέρα του ΝΒΑ είναι αυτός του Τσαρλς Μπάρκλεϊ το 1994. Ο «chuck» έχασε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς επειδή έκαψε το μάτι του σε συναυλία του Έρικ Κλάπτον.
Ο Μπάρκλεϊ ήταν σχετικά απρόσεκτος, καθώς έτριψε μια κρέμα σώματος στα μάτια του, με αποτέλεσμα να κάψει τον κερατοειδή χιτώνα του.

Μόντα Έλις- Τραυματισμός από μοτοποδήλατο

Έχοντας μόλις υπογράψει το νέο του πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Μόντα Έλις αποφάσισε να το γιορτάσει με το καινούριο του μοτοποδήλατο.

Αποδείχθηκε πως δεν το... είχε ιδιαίτερα στην οδήγησή του, καθώς τράκαρε (με πολύ μικρή ταχύτητα) με αποτέλεσμα να καταστρέψει έναν σύνδεσμο στον αστράγαλό του, χάνοντας ολόκληρη τη σεζόν 2008-09.

Άντριου Μπάινουμ - Τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε bowling

Ο... παλαίμαχος πλέον παίκτης των Λέικερς, Σίξερς και Πέισερς, Άντριου Μπάινουμ είχε τη φαϊνή ιδέα να παίξει bowling, ενώ ακόμα βρισκόταν σε στάδιο αποθεραπείας από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.
Εν τέλει κατάφερε να πάθει υποτροπή, η οποία τον κράτησε για ακόμη περισσότερο καιρό εκτός παρκέ, με αποτέλεσμα οι Σίξερς να μην τον δουν ποτέ να φορά τη φανέλα της ομάδας σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

 

NBA Τελευταία Νέα