Κουτλουάι: «Το περιμένω πως και πως»

Κουτλουάι: «Το περιμένω πως και πως»

Φάνης Παναγιώτου
Κουτλουάι: «Το περιμένω πως και πως»
Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον Ιμπραϊμ Κουτλουάι, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως... δεν μπορεί να περιμένει!

Αναλυτικά:

Τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό μοιράστηκε ο Ιμπραήμ Κουτλουάι μέσω του paobc.gr λίγα 24ωρα πριν τη βράβευσή του από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο «Ίμπο» που πλέον εργάζεται ως μάνατζερ στη Νταρουσάφακα, κατέκτησε με τονΠαναθηναϊκό την Ευρωλίγκα του 2002 στο φάιναλ φορ στη Μπολόνια, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας το 2003 και το 2005 ενώ αγωνίστηκε και στο φάιναλ φορ του 2005 στη Μόσχα.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα» είπε ο Ιμπραήμ Κουτλουάι σχετικά με τη βράβευσή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που θα λάβει χώρα την Παρασκευή (29/1/2016 και ώρα 9.45μ.μ) και στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τηΝταρουσάφακα.

«Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα προκειμένου να μου ανακοινωθεί η απόφαση, ειλικρινά συγκινήθηκα κι αισθάνθηκα όμορφα. Περιμένω πως και πώς να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Από τον Παναθηναϊκό έχω πολύ καλές αναμνήσεις και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ. Πέρα από τις επιτυχίες που είχαμε, έκανα κι αρκετούς φίλους με αποτέλεσμα κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα να αισθάνομαι σαν στο… σπίτι μου»!

Καταλήγοντας ο «Ίμπο» υπογράμμισε τα εξής: «Για μένα η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι ξεχωριστό. Μου φέρθηκαν όμορφα, έχω υπέροχες αναμνήσεις και δεν είναι υπερβολή να πω ότι τη θεωρώ οικογένειά μου. Όπως επίσης δε μπορώ να ξεχάσω την τρομερή συνεργασία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και την άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ειδικά τους φίλους της ομάδας ανυπομονώ να τους συναντήσω και πάλι».

Τιμή από πρώην συμπαίκτες

Εκτός της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ιμπραήμ Κουτλουάι θα βραβεύσουν ακόμα και πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής καιΓιάννης Σιούτης.

Εισιτήρια για Νταρουσάφακα

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Νταρουσάφακα απ’ όλα τα σημεία πώλησης:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τετάρτη (27/1) ως και Παρασκευή (29/1) από 10πμ ως 6μ.μ

Την Παρασκευή (29/1) από τις 5.45μ.μ και μετά θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Νταρουσάφακα και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.