Το «ευχαριστώ» του Μπλατ και οι αντιδράσεις στο twitter

Το «ευχαριστώ» του Μπλατ και οι αντιδράσεις στο twitter

Το «ευχαριστώ» του Μπλατ και οι αντιδράσεις στο twitter

bet365

Με μια λιτή επιστολή, ο Ντέιβιντ Μπλατ ευχαρίστησε άπαντες για την εμπειρία που του πρόσφεραν ως προπονητή των Κλίβελαντ Καβαλίερς, την ώρα που στο twitter γίνεται χαμός.

Ο πρώην πλεόν προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς απολύθηκε από την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ωστόσο ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα για την ευκαιρίά που του πρόσφερε.

«Είμαι ευγνώμον που είχα την ευκαιρία να είμαι προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Νταν Γκίλμπερτ και Ντέιβιντ Γκρίφιν που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

Μεγάλη μου τιμή να έχω δουλέψει με παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Κέβιν Λοβ, αλλά και όλο το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο προπονητικό μου επιτελείο.

Τους είμαι υπόχρεος για τον επαγγελματισμό τους, την σκληρή δουλειά, την αφοσιώση και τη φιλία τους. Είμαι πολύ περήφανος με αυτά που έχουμε καταφέρει το διάστημα που ήμουν πρώτος προπονητής και εύχομαι στους Καβαλίερς τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν και ύστερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μπλατ.

Κι όλα αυτά, την ώρα που στα social media «χρεώνουν» στον ΛεΜπρόν την απόλυση του Αμερικανού προπονητή, πρωταθλητή Ευρώπης με την Μακάμπι Τελ Αβίν το 2014.

 

NBA Τελευταία Νέα