14.000 ψήφους μακριά από το All Star Game ο Πατσούλια (vid)

14.000 ψήφους μακριά από το All Star Game ο Πατσούλια (vid)

14.000 ψήφους μακριά από το All Star Game ο Πατσούλια (vid)

bet365

Μόλις 14.000 ψήφους παραπάνω ήθελε ο Ζάζα Πατσούλια για να κάνει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της ψηφοφορίας για το All Star Game.

Ο Γεωργιανός σέντερ των Ντάλας Μάβερικς συγκέντρωσε 768.000 ψήφους, 14.000 λιγότερους από τον Καουάι Λέοναρντ που «καπάρωσε» την τελευταία θέση της πεντάδας.

Ο 31χρονος σέντερ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς με 10,5 πόντους και 10,8 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Έγινε viral, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, ενώ αναμφίβολα βοήθησε και η στήριξη των συμπατριωτών του στο να συγκεντρώσει τόσες πολλές ψήφους, περισσότερες από παίκτες όπως ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Μάλιστα, οι ψήφοι των Κάζινς και Ντέιβις μαζί ήταν λιγότερες από αυτές του Πατσούλια.

«Είμαι ευγνώμον που οι θαυμαστές μου, χωρίς να το ζητήσω, το πήγαν σε αυτό το επίπεδο. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Νιώθω αγαπητός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, πιο σημαντικό και από το All Star, ειλικρινά. Δεν είναι εύκολο να είσαι All Star, αλλά είναι πιο δύσκολο να σε αγαπάει τόσος κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός.

 

NBA Τελευταία Νέα