Θα περάσει ο Ολυμπιακός από το Κάουνας;

Gazzetta team
Θα περάσει ο Ολυμπιακός από το Κάουνας;
Στο... παγωμένο Κάουνας δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, που ψάχνει την τρίτη του νίκη στο TOP 16 της Euroleague.

Θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου; Κάνε παιχνίδι στο διπλό με περισσότερους από 6 πόντους σε αποδόσεις διπλασιασμού στη sportingbet.gr! Όσο για τον άσο; Αν πιστεύεις στη Ζαλγκίρις μπορείς να ποντάρεις στο 2.90!

Βέβαια, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με σημείο, μπορείς να ποντάρεις στα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο Βασίλης Σπανούλης και πόσους ο Ίαν Βουγιούκας;

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Κίμκι υποδέχεται τη Μπάμπεργκ. Μπορεί να κάνει νέα έκπληξη η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι; Το διπλό πληρώνει 3.50! Όσο για τα line των παικτών; Το over 17.5 του -εξαιρετικού φέτος- Αλεξέι Σβεντ πληρώνει 1.85, ενώ μπορείς ακόμα να ποντάρεις σε αρκετούς ακόμα παίκτες, όπως ο Ζήσης ή ο Ράις.

Συνέχεια με το γειτονικό ντέρμπι. Η Νταρουσάφακα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε κι ο άσος τιμάται στο 3.30. Αν, όμως, βλέπεις την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπορείς να ποντάρεις στο διπλό από ημίχρονο στο 1.65. Διαφορετικά, κάνε παιχνίδι με τα under/over πολλών παικτών, όπως ο Ντίξον, ο Βέσελι ή ο Ντατόμε!

Φινάλε με τη... μάχη ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο άσος πληρώνει 1.70 στη Sportingbet.gr, ενώ το διπλό τιμάται στο 2.15! Κι εδώ, όμως, υπάρχει πληθώρα επιλογών, όπως under/over και ημίχρονα/τελικά.