Στο παγωμένο Κάουνας ο Ολυμπιακός (vids&pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Στο παγωμένο Κάουνας ο Ολυμπιακός (vids&pics)
Ο Ολυμπιακός βρήκε πολικές συνθήκες στο Κάουνας, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να φύγει με νίκη επί της Ζαλγκίρις (22/01-19:45). ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΟΥΝΑΣ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η πτήση τσάρτερ του Ολυμπιακού για το Κάουνας ήταν κάτι περισσότερο από καλή και πλέον η αποστολή των Πειραιωτών κατέλυσε στο ξενοδοχείο της.

Η θερμοκρασία στο Κάουνας είναι στους -14 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες δεν έχουν έρθει για διακοπές, αλλά για να παίξουν μπάσκετ απέναντι σε μία ομάδα που σέβονται.

Στην αποστολή βρίσκονται 13 παίκτες, ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης αναμέναται να αγωνιστεί κανονικά αφού κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του έχουν περιοριστεί.

Η Ζαλγκίρις με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της παρουσιάζεται βελτιωμένη και παρά το γεγονός πως στο Top 16 δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ

Το μπάσκετ στη Λιθουανία είναι κάτι σα θρησκεία και το βίωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μόλις προσγειώθηκαν. Ένας 60χρονος (περίπου) Λιθουανός με κρεμασμένο στο λαιμό κασκόλ του Ολυμπιακού πλησίασε ευγενικά παίκτες και προπονητή και τους ζήτησε να υπογράψουν σε ένα χαρτί που κρατούσε με τις φωτογραφίες όλων των παικτών.