Πρώτο φαβορί ο Γκίμπσον... μετά την 5η Φλεβάρη!

Πρώτο φαβορί ο Γκίμπσον... μετά την 5η Φλεβάρη!

Άρης Λαούδης
Πρώτο φαβορί ο Γκίμπσον... μετά την 5η Φλεβάρη!

bet365

Σε μεγάλο φαβορί για τη θέση του γκαρντ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός εξελίσσεται ο Γκίμπσον, ο οποίος είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα μετά την 5η Φεβρουαρίου που ξεμπερδεύει από την Κίνα.

Σε μεγάλο φαβορί για τη θέση του γκαρντ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός εξελίσσεται ο Γκίμπσον.

Οι «πράσινοι» δεν βρήκαν την επιθυμητή λύση που θα προλάβαινε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μ’ αυτά τα δεδομένα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν την υπόθεση του 29χρονου γκαρντ που αυτή την περίοδο… βγάζει το ψωμί του στην Κίνα.

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον παίκτη είναι σε πολύ καλό δρόμο, στην ουσία υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία από τον Φεβρουάριο και μέχρι τέλος του χρόνου και από την στιγμή που δεν απαιτείται μπάι άουτ για να «σπάσει» το συμβόλαιο στην Κίνα τα πράγματα απλοποιούνται.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γκίμπσον στην Κίνα ολοκληρώνονται στις 5 Φεβρουαρίου (σ.σ. η ομάδα του δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ) και από ‘κεινη την στιγμή και μετά είναι διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» με τη σειρά τους, από την στιγμή που θα έχουν παίξει με τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα δεν μπορούν να κάνουν αλλαγή μέχρι και την 6η αγωνιστική του Top-16, δεν έχουν κανένα λόγο να πιέσουν για να πάρουν τον παίκτη μια εβδομάδα νωρίτερα.

Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Ρωσία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λοκομοτίβ.

Μέχρι το Σάββατο, ενδεχομένως και νωρίτερα, η υπόθεση θα «τρέξει» και δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση. Ο Γκίμπσον θέλει πολύ να παίξει στην Ευρωλίγκα και θα προτιμήσει την πρόταση του Παναθηναϊκού από οποιαδήποτε άλλη (εκτός Ευρώπης…), έστω κι αν αυτή είναι πολύ καλύτερη οικονομικά.

Ο Γκίμπσον επιλέγει τον Τζόρτζεβιτς καθώς αναζητούσε έναν αξιόπιστο σκόρερ, ικανό να του δώσει λύσεις στο «πέντε εναντίον πέντε». Πέραν της πολύ καλής παρουσίας του στο αδύναμο πρωτάθλημα της Κίνας, ο Γκίμπσον έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στην Ιταλία και την Τουρκία και γι αυτό ο «Σάλε» έχει «ανάψει» το πράσινο φως για την απόκτησή του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα