Μποχωρίδης: «Αν είμαστε ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Μποχωρίδης: «Αν είμαστε ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Κράσνονταρ, όπου τον περιμένει η Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 4η αγωνιστική του ΤΟΡ 16.

Την Πέμπτη (21/1, 19:00) οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη ενάντια στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για φέτος.

Οι «πράσινοι» είναι πλήρεις με μοναδική εξαίρεση τον Νίκο Παππά, ο οποίος παρέμενε στην Αθήνα, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του για το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, που τον ταλαιπωρεί.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής, οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησαν για το επερχόμενο παιχνίδι.

«Δεν υπάρχει χώρος για να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας ή το διπλανό μας. Κρατάμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό κι έτσι δεν αφήνουμε τα όποια σχόλια να μας επηρεάζουν. Κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα και είναι δεδομένο ότι κρινόμαστε», είπε αρχικά.

«Η Λοκομοτίβ δεν έχει βρει το… κουμπί μας. Έχουν ένα μεγάλο σκόρερ, όπως είναι ο Ντιλέινι. Δεν αναιρώ ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά. Έχουν καλή κυκλοφορία. Επί της ουσίας δεν θέλουμε να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους», πρόσθεσε.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης από τη πλευρά του στάθηκε στην αποχή του από τα παρκέ λέγοντας:
«Το χειρότερο τόσο καιρό είναι να βρίσκεσαι στην άκρη του πάγκου. Έκανα τέσσερις μήνες για να πατήσω στο παρκέ. Δόξα τω Θεώ πλέον είμαι υγιής και σκέφτομαι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου»

«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την άμυνα που θα παίξουμε. Πρέπει από την αρχή να βγάλουμε ενέργεια κι αν αγωνιστούμε ως ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», πρόσθεσε αναφορικά με το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.