Ακόμη περιμένει τηλεφώνημα της Μπαρτσελόνα για Παπανικολάου

Αντώνης Καλκαβούρας
Ακόμη περιμένει τηλεφώνημα της Μπαρτσελόνα για Παπανικολάου
Στην Ελλάδα, η αισιοδοξία ή η σιγουριά είναι διάχυτη ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα», αλλά η Μπαρτσελόνα "παίζει τα ρέστα της", κάνει... καθυστερήσεις και προσπαθεί την ύστατη ώρα να κερδίσει ο,τι μπορεί από την υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα μετέφερε στην πλευρά του παίκτη (και όχι απευθείας στον ίδιο), ότι αν τον κρατούσε στην ομάδα, θα είχε ρόλο και δεν θα το έκανε προκειμένου να μην ενισχύσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο μέχρι το πρωί, κανείς από τους ανθρώπους των Καταλανών, ούτε ο προπονητής, Τσάβι Πασκουάλ, δεν έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον παίκτη για να εκφράσει τις προθέσεις της ομάδας.

Αναγκαστικά ο Παπανικολάου, που βρίσκεται στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών κι επιστρέφει στην Ελλάδα την Πέμπτη, παραμένει σε στάση αναμονής και περιμένει κι αυτός με τη σειρά του τις εξελίξεις. Ο 25χρονος διεθνής φόργουορντ αισιοδοξεί ότι μέχρι σήμερα (19/1) το απόγευμα, οι "μπλαουγκράνα" θα ανάψουν το «πράσινο» φως για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή την ώρα, με την καθυστέρηση που επιδεικνύουν στο να δώσουν την οριστική τους απάντηση, δεν αποκλείεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις ή να έχουν την διάθεση να περιπλέξουν τα πράγματα. Όπως και να έχει το πράγμα, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ ή το αργότερο μέχρι αύριο, με τους "ερυθρόλευκους" να παραμένουν φαβορί για να εντάξουν τον "Παπ" και πάλι στο δυναμικό τους, λόγω της διακαούς επιθυμίας του ίδιου να επιστρέψει στο λιμάνι... Μέχρι αποδείξεως του εναντίου...