Λυκογιάννης: «Οι επιθέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λυκογιάννης: «Οι επιθέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε»

Λυκογιάννης: «Οι επιθέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε»

Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και από τις επιλογές των παικτών στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής του Κολοσσού μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε, «Το ματς έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ, προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι του, διαβάσαμε καλά τις φάσεις και μείναμε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού και να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του. Οι επιθέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Ηταν λίγο δύσκολο για τους παίκτες μου να προσαρμοστούν και να διαβάσουν τέτοιου είδους άμυνες. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια τώρα για το ματς με το Ρέθυμνο».

Ο Χρήστος Σαλούστρος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του... «Προετοιμαστήκαμε για το ματς με τον Ολυμπιακό όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που προερχόταν από μια κακή ήττα θα αντιδρούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να αδειάζουμε από ενέργεια, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε και το πληρώσαμε. Από αύριο ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τη δύσκολη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο».

Best of internet