Θεραπεία ο «Σόφο», έτοιμος ο Τέπιτς

Θεραπεία ο «Σόφο», έτοιμος ο Τέπιτς

Gazzetta team
Θεραπεία ο «Σόφο», έτοιμος ο Τέπιτς
Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Όλντενμπουργκ για το Eurocup (19/1, 19:00).

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε στην προθέρμανση της ομάδας, αλλά δεν ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας κι έκανε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στη μέση και το γόνατο.

Ο Μιλένκο Τέπιτς, παρά τις ενοχλήσεις στη μέση, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ κανονικά ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα της ομάδας ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδι είναι κρίσιμα, κάθε νίκη σου δίνει πλεονεκτήματα για την συνέχεια. Η Όλντενμπουργκ έχει μια εκτός έδρας νίκη και αυτό είναι σημαντικό, έχει βέβαια χάσει εντός έδρας, αλλά η Βαλένθια έχει την δυνατότητα να κερδίσει όλα τα ματς. Είναι καλή ομάδα, τρέχει, ψάχνει ελεύθερους χώρους, ντράιβ, έχει παιχνίδι και μέσα και έξω από την ρακέτα».

Θα κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Eurocup η ομάδα του Μαρκόπουλου ; Σε απόδοση 1.50 ο άσος στη Vistabet με αντίπαλο την Ολντενμπουργκ.

«Η ψυχολογία μας είναι καλή, Αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό, πρέπει να βρίσεις τρόπους να περιορίζεις τις κινήσεις του αντιπάλου. Η Όλντενμπουργκ έχει υψηλό ρυθμό, πάει σε μεγάλα σκορ, θυμίζει λίγο Βαλένθια, αλλά όχι στην άμυνα. Το θέμα είναι να ξεπεράσουμε και την κούραση, έχουμε παίκτες που… υποφέρουν, αλλά ελπίζουμε να είναι έτοιμοι».

Ο Κώστας Κακαρούδης εκ μέρους των παικτών δήλωσε: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Η Όλντενμπουργκ είναι όμως καλή ομάδα, έχει γρήγορους παίκτες, παίζει σε υψηλές ταχύτητες και έτσι ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι καθοριστικό στοιχείο. Είναι όμως ομάδα που μας ταιριάζει, αν και σκοράρει πολύ. Είναι κρίσιμο ματς, μια νίκη μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στην πρόκριση».