Παπαπέτρου: «Να γυρίσουμε τον διακόπτη»

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18/1 16:00 Novasports 2

Παπαπέτρου: «Να γυρίσουμε τον διακόπτη»

Παπαπέτρου: «Να γυρίσουμε τον διακόπτη»

Ο Ολυμπιακός καλείται ν' αφήσει πίσω την ήττα από την Μπάμπεργκ κι όπως έγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου να γυρίσει τον διακόπτη και να κάνει το καθήκον του στη Ρόδο (18/1, 16:00).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το blog του στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι μου γειά σας,

Δυστυχώς, μετά από ένα καλό σερί νικών, ήρθε για εμάς μια σκληρή ήττα από τη Μπάμπεργκ. Όπως όμως, σας έχω γράψει ξανά, σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να μένεις περισσότερο από 24 ώρες σε μια νίκη ή σε μια ήττα. Πρέπει να προχωράς. Ο Κολοσσός Ρόδου μας περιμένει και δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο στο τι έγινε με τη Μπάμπεργκ.

Στη χθεσινή προπόνηση είδαμε τα λάθη μας, ο κόουτς μας εξήγησε τι δεν κάναμε σωστά και πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική πορεία φέτος και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Διαφορετικά θα έχουμε τέραστιο πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει πως δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη. Η εμφάνιση μας απέναντι στη Μπάμπεργκ ήταν κακή και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και κάθε λάθος μετράει διπλά. Ο Κολοσσός Ρόδου δεν έχει τίποτα να χάσει, γι' αυτό θα είναι. δέκα φορές πιο επικίνδυνος. Οπότε πρέπει να σεβαστούμε πρώτα από όλα τους εαυτούς μας στη συνέχεια τους αντιπάλους μας και να κάνουμε ό,τι ακριβώς μας ζητήσει ο προπονητής μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης».

Best of internet