Σφαιρόπουλος: «Δεν γίνεσαι υπερομάδα με μία νίκη» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Δεν γίνεσαι υπερομάδα με μία νίκη» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η νίκη της Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ δείχνει πόσο δύσκολος είναι ο όμιλος και σημείωσε ότι κρατά την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του να γυρίσουν το ματς.

«Σήμερα όλοι μας είδαμε το πόσο δύσκολος είναι ο όμιλος. Η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλό μπάσκετ, το ξέραμε και από πριν. Το παιχνίδι μας ξέφυγε. Κάποια στιγμή μειώσαμε στο σκορ, αλλά μετά δεν ήμασταν καλοί και μας ξέφυγαν στην διαφορά. Τους αφήσαμε να ξεφύγουν και να πάρουν μεγάλο προβάδισμα. Δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε, δεν είχαμε την μαχητικότητα που θέλαμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πληγώσει. Είχαν μεγάλα ποσοστά από την περιφέρεια. Είχαμε εκνευρισμό στο παιχνίδι μας. Ήμασταν άστοχοι, δεν μπορούσαμε να τους πλησιάσουμε την ρακέτα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Κρατώ την υπερπροσπάθεια που κάναμε στο τέλος ώστε να γυρίσουμε το ματς. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως όταν ένας κερδίζεις ένα εκτός έδρας ματς δεν γίνεσαι υπερομάδα, ούτε και αν χάνεις ένα εντός δεν έρχεται η καταστροφή. Πρέπει να ρεφάρουμε αυτή την ήττα και έχουμε τον χρόνο ώστε να το καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλά ματς. Ευχαριστούμε στο τέλος τον κόσμο για το χειροκρότημα. Θα παλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας από εδώ και πέρα».